четвер, 22 жовтня 2009 11:20

До кінця наступного року Володимир Кличко зустрінеться з Повєткіним

До кінця наступного року Володимир Кличко зустрінеться з Повєткіним

Українського боксера-важковаговика Володимира Кличка зобов"язали провести бій з росіянином Олександром Повєткіним до кінця 2010 року, повідомляє ІТАР-ТАРС. Таке рішення ухвалила Міжнародна федерація боксу (IBF). За версією цієї організації Кличко є чемпіоном світу, а Повєткін - офіційним претендентом.

Росіянин повинен був зустрітися з Кличко-молодшим, який володіє також титулом за версією WBO (Всесвітня боксерська організація), ще в кінці 2008 року. Проте під час підготовки до поєдинку Повєткін отримав важку травму гомілкостопа, і бій відмінили.

У грудні 2008 року Володимир Кличко нокаутував американця Хасіма Рахмана, в червні 2009 року - Руслана Чагаєва з Узбекистану, а його його бій з Повєткіним перенесли на осінь 2009 року. Проте цей поєдинок знову не відбувся, оскільки українець отримав травму.

На початку 2010 року Кличко повинен зустрітися з офіційним претендентом WBO американцем Еді Чемберсом. За словами Кличка, цей поєдинок відбудеться не пізніше за квітень.

Що стосується Повєткіна, то на початку 2010 року він повинен провести бій за звання "тимчасового" чемпіона IBF. Одним з найбільш вірогідних суперників росіянина називається колишній чемпіон світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) нігерієць Семюель Пітер.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «До кінця наступного року Володимир Кличко зустрінеться з Повєткіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути