субота, 17 жовтня 2009 16:44

Володимир Кличко і Повєткін можуть зустрітися в Гамбурзі

Володимир Кличко і Повєткін можуть зустрітися в Гамбурзі

Промоутери обов"язкового претендента на титул чемпіона світу за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF) в суперважкій вазі росіянина Олександра Повєткіна назвали свій варіант для проведення бою з чемпіоном світу українцем Володимиром Кличком.

За словами одного з менеджерів Повєткіна німця Каллі Зауерланда, на аукціоні заявок, швидше за все, команда росіянина як місце проведення запропонує тенісну арену "Ротенбаум" у німецькому Гамбурзі. Таким чином, Зауерланд не підтверджує думку промоутерів Повєткіна, які раніше висловлювалася, про бажання провести поєдинок Кличка в Москві.

Цей бій може відбутися не раніше літа наступного року: Кличко-молодший має дозвіл лікарів не тренуватися до січня 2010 року через травму, а свій наступний поєдинок планує провести навесні проти американця Еді Чемберса. Повєткін на початку року посперечається за звання "тимчасового" чемпіона світу. Пріоритетне право вибору місця і дати проведення промоутери Повєткіна отримають тільки в тому випадку, якщо виграють аукціон заявок.

Минулого року вони його програли і бій організовувала промоутерська компанія братів Кличків. Поєдинок повинен був відбутися в німецькому Мангеймі 13 грудня, але росіянин отримав травму і Володимир замість нього зустрівся з американцем Хасімом Рахманом.

За матеріалами Советский спорт

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко і Повєткін можуть зустрітися в Гамбурзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути