Ексклюзиви
середа, 08 жовтня 2008 16:39

До Євро-2012 в Дніпропетровську побудують 24 нових готелів

До Євро-2012  в Дніпропетровську побудують 24 нових готелів

У Дніпропетровську до чемпіонату Європи з футболу 2012 року побудують 24 нових готелів і реконструюють 12 існуючих готелів. Про це повідомив заступник міського голови Дніпропетровська Олександр Афанасьєв.

Як повідомляє ІА "Новий міст", за його словами, проекти всіх новобудов-готелів знаходяться на завершальній стадії узгоджень і реєстрації, документація по землевідведенню підготовлена на 90%. Афанасьєв відзначив, що будуватися готелі будуть за рахунок приватних інвестицій. Попередній об"єм капіталовкладень складає близько 3,378 млрд грн.

Заступник міської голови Дніпропетровська відзначив, що за рахунок Державної цільової програми по підготовці і проведенню Євро-2012 в обласному центрі планується реконструювати 5 студентських гуртожитків, де під час проведення чемпіонату також розмістяться 2,25 тис. туристів. Вартість реконструкції гуртожитків - 36 млн. грн.

Афанасьев повідомив, що зараз в Дніпропетровську ведеться будівництво двох 5-зіркових готелів до Євро-2012.

Нагадаємо, 14 вересня відбулося відкриття нового стадіону ФК "Дніпро", який прийматиме матчі чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

liga.net

Зараз ви читаєте новину «До Євро-2012 в Дніпропетровську побудують 24 нових готелів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути