субота, 02 лютого 2013 11:37

"Дніпро" завершив іспанський збір перемогою над учасником Ліги чемпіонів

"Дніпро" завершив іспанський збір перемогою над учасником Ліги чемпіонів
"Дніпро" переміг "Клуж" завдяки голам Матеуса та Селезньова ФОТО: fcdnipro.ua

Останнім суперником дніпропетровського "Дніпра" на першому іспанському зборі став учасник Ліги чемпіонів "Клуж". Чемпіони Румунії зайняли у квартеті з "Манчестер Юнайтед", "Галатасараєм" і "Брагою" третє місце і, також як і команда Хуанде Рамоса, змагатиметься за головний трофей в Лізі Європи. Першим же суперником румунів у плей-офф турніру буде міланський "Інтер".

Підопічні Хуанде Рамоса, які проводять підготовку до ігор зі швейцарським "Базелем", зіграли вже шостий контрольний поєдинок. У п'яти попередніх матчах українці один раз зіграли внічию і здобули чотири перемоги. Виграшна серія продовжилася і в матчі з "Клужем". Єдине, що може засмучувати уболівальників дніпрян це те, що у чотирьох зустрічах з шести команда незмінно пропускала по голу. Втім, на усунення помилок в обороні у команди ще є час.

Поєдинок проти румунського чемпіона довів, що вміння фантазувати в атаці у "Дніпра" нікуди не ділося, і "біло-блакитні" мають намір продовжити у новому році свої осінні подвиги. Чого вартий тільки перший м'яч у ворота "Клужа": розкішна триходівка Селезньов-Кобахідзе-Матеус завершилася точним ударом бразильця головою - 1:0 на 25-й хвилині гри.

Вже через три повних оберти секундної стрілки українській команді вдалося подвоїти перевагу. Це Євген Селезньов скористався вивіреною подачею капітана Руслана Ротаня. На останній хвилині "Клужу" вдалося скоротити розрив у рахунку завдяки голу Велдона - 2:1 на користь "Дніпра".

Другий тайм пройшов під знаком численних замін, а також запам'ятався вилученням молодого хавбека дніпропетровського клубу Сергія Горбунова. Цей факт, на щастя, не вплинув на результат гри, адже в спарингах при вилучені дозволяють проводити заміну гравця.

"Дніпро" втримав перемогу і в гарному настрої може повертатися додому.

Товариський матч. Марбелья.

"Дніпро" (Дніпропетровськ, Україна) - "Клуж" (Румунія) - 2:1

Голи: Маутес, 25, Селезньов, 28 - Велдон, 45

"Дніпро": Шеліхов - Федецький, Мазух (Дуглас, 69), Чеберячко (Матуку, 69), Стрініч - Канкава (Кравченко, 69) - Кобахідзе (Бохашвілі, 62), Ротань (Шахов, 69), Близніченко (Горбунов, 62 , Кулаков, 84) - Матеус (Калінич, 62), Селезньов (Зозуля, 62).

Вилучення: Горбунов, 83.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" завершив іспанський збір перемогою над учасником Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути