неділя, 27 жовтня 2013 22:58

"Дніпро" втратив очки, "Чорноморець" переміг

"Дніпро" втратив очки, "Чорноморець" переміг
"Забили самі собі два голи" - наставник "Дніпра" Хуанде Рамос ФОТО: fcdnipro.ua

Дніпропетровський "Дніпро" у матчі 14- го туру чемпіонату України зіграв на своєму полі внічию 2:2 з полтавською "Ворсклою".

Після першого тайму господарі поля вели у два м'ячі після точних ударів Євгена Коноплянки і бразильського захисника Дугласа.

Але незабаром після перерви півзахисник полтавчан Денис Дедечко відквитав один м'яч, а на п'ятій доданій до основного часу хвилині чеський захисник "Дніпра" Онджей Мазух зрізав м'яч у власні ворота і "приніс" "Ворсклі" нічию.

Одеський "Чорноморець" у звітному турі обіграв на рідному стадіоні ужгородську "Говерлу" з рахунком 2:1. У дебюті зустрічі гостей вивів вперед румунський нападник Маріуш Нікулае. Але ще до перерви "моряки" зусиллями Джа Джедже та Олексія Антонова відігралися і вийшли вперед. Рахунок першого тайму у підсумку виявився остаточним у цій зустрічі.

"Дніпро" залишається на 3-му місці у турнірній таблиці, набравши 30 очок. Дніпропетровці відстають на три очки від лідируючого "Металіста" і на два очки від "Шахтаря", який провів на одну гру більше. "Чорноморець" наблизився до "Дніпра", набравши 28 очок. У "Динамо" - 27 пунктів, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Чемпіонат України

14-й тур

Чорноморець Одеса - Говерла 2:1 (2:1, 0:0)

Голи : 0:1 - 8 Нікулае, 1:1 - 32 Джа Джедже, 2:1 - 38 Антонов.

Чорноморець Одеса - Безотосний, Лео Матос (Прийомов, 87) , Фонтанелло, Бергер, Андерсон, Зубейко, Бобко, К. Ковальчук, Рієра (Валєєв, 90), Джа Джедже, Антонов (Діденко, 85).

Говерла - Надь, Лисицький, Єзерський, Леандро, Орош, Балафас (Іканде, 53), Буяльський, Балашов (Ле Таллек, 89), Кочиш, Савич, Нікулае.

Попередження: Савич (39), К. Ковальчук (43), Леандро (52), Буяльський (54).

Дніпро - Ворскла 2:2 (2:0, 0:2)

Голи : 1:0 - 16 Коноплянка, 2:0 - 39 Дуглас, 2:1 - 54 Дедечко, 2:2 - 90 , автогол Мазух.

Дніпро - Бойко, Федецький, Мазух, Дуглас, Стрініч, Ротань, Політило, Жуліано (Канкава, 62), Матеус, Коноплянка (Кобахідзе, 89), Селезньов (В. Мандзюк, 80).

Ворскла - Непогодов, Пердута, Ткачук (Кривошеєнко, 89), Даллку, Сапай, Дедечко, Чеснаков, Міщенко, Громов (Маркоскі, 65), Ребенок, Яхович (Янузі , 71).

Попередження: Чеснаков (20), Даллку (30), Дедечко (55), Політило (56), Міщенко (83), Матеус (84)

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" втратив очки, "Чорноморець" переміг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути