Ексклюзиви
четвер, 16 серпня 2012 18:01

"Дніпро" та "Слован" в Лізі Європи розсудять банківські службовці

"Дніпро" та "Слован" в Лізі Європи розсудять банківські службовці

Стали відомі арбітри, які обслуговуватимуть матчі "Дніпра" в раунді плей-офф Ліги Європи

Перший поєдинок довірено голландцеві Полю ван Бекелю. Він народився 19 вересня 1975 року. До 2000-го року грав в "Венло" на позиції захисника.

Кар'єру арбітра ван Бекеле почав, зрозуміло, з аматорської ліги, а в професійному футболі дебютував 14 травня 2004 року в матчі "Дордрехт" - "Осс". З 2008 року він є арбітром ФІФА і має в активі 23 міжнародних матчу. У них було показано 70 жовтих карток, 4 червоних і призначено 7 пенальті.

Матч у Дніпропетровську проведе португалець Дуарте Гомес (повне ім'я Дуарте Нуно Перейра Гомес). Народився 16 січня 1973 року. Як і ван Бекеле, банківський службовець за професією, кар'єру арбітра він почав в 1991 році, а статус рефері ФІФА отримав в 2002-му. З тих пір придбав великий міжнародний досвід.

Нагадаємо, що за вихід у груповий етап Ліги Європи "Дніпро" посперечається з чеським "Слованом". Перший поєдинок підопічні Хуанде Рамоса проведуть на виїзді 23 серпня в 20:00 за київським часом, а матч-відповідь відбудеться на "Дніпро-Арені" 30 серпня, розпочнеться о 19:00.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" та "Слован" в Лізі Європи розсудять банківські службовці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути