пʼятниця, 12 серпня 2011 08:47

"Дніпро" офіційно підписав Калініча

"Дніпро" офіційно підписав Калініча

23-річний хорватський нападник англійського "Блекберна" Нікола Калініч підписав контракт з дніпропетровським "Дніпром". Угода футболіста з командою розрахована на чотири роки. в команді він гратиме під дев'ятим номером. Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на офіційний сайт "Дніпра".

Сума трансферу не повідомляється, але за інформацією англійських ЗМІ, "Дніпро" заплатив за гравця 6 мільйонів євро. Калініч прибув до Дніпропетровська з Ірландії, де у складі національної збірної Хорватії провів товариський матч.

"Переговори щодо переходу Ніколи йшли важко, я б навіть сказав, виснажливо. "Блекберн" дуже не хотів розлучатися з цим футболістом, але ми по певних моментах зуміли переконати самого гравця, що йому краще продовжити кар'єру в Дніпропетровську, після чого він сам доклав деякі зусилля, щоб перейти до "Дніпра". І зараз ми можемо вже сказати, що цей трансфер нарешті відбувся", - сказав гендиректор команди Андрій Стеценко.

Калініч став вже сьомим за рахунком новачком, придбаним "Дніпром" у літнє трансферне вікно. Раніше контракти з клубом підписали півзахисники Дерек Боатенг ("Хетафе"), Денис Кулаков ("Ворскла") і Денис Олійник ("Металіст"), нападники Роман Зозуля ("Динамо") та Олексій Антонов ("Іллічівець"), а також центральний захисник Ерік Матуку ("Генк"). Правда, останній відразу ж був відданий в оренду до київського "Арсеналу".

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" офіційно підписав Калініча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути