пʼятниця, 15 лютого 2013 12:39

"Дніпро" і "Базель" ледь не засипало снігом під час матчу
13

Фото: ФОТО: Reuters

Дніпропетровський "Дніпро" програв швейцарському "Базелю" на його полі з рахунком 0:2 в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА.

Команди активно розпочали зустріч, і "Дніпро" у першій половині тайму мав певну перевагу. Але рахунок відкрити вдалося господарям поля. У ході атаки швейцарців м'яч у штрафній вдало відскочив до півзахисника "Базеля" Валентина Штокера, який з кількох метрів "розстріляв" ворота Яна Лаштувки.

"Дніпро" після пропущеного року захопив ініціативу. Перед перервою після прострілу Євгена Коноплянки міг забивати Роман Зозуля, але пробив прямо в голкіпера Янна Зоммера.

Після перерви дніпропетровці взялися виправляти становище. Хуанде Рамос на початку другого тайму кинув у бій двох нападників: Євгена Селезньова та Матеуса. У другій половині зустрічі поле стало сильно засипати снігом, і його доводилося чистити, для чого робилися паузи в грі.

У середині тайму "Базель" активізувався і зміг подвоїти рахунок. Після подачі кутового нападник Марко Штреллер на ближній штанзі точно пробив головою.

"Дніпро" намагався виправити ситуацію, але нічого не виходило. Швейцарський клуб зберіг успішний для себе рахунок у першій грі.

Матч-відповідь відбудеться 21 лютого.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" і "Базель" ледь не засипало снігом під час матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути