пʼятниця, 15 лютого 2013 10:28

Рамос назвав причини поразки "Дніпра"

Рамос назвав причини поразки "Дніпра"
"Ми контролювали хід матчу, але були неточні в завершальній стадії" - Рамос ФОТО: fcdnipro.ua

Головний тренер "Дніпра" Хуанде Рамос вважає, що причинами поразки його команди у матчі з "Базелем" стала погана погода і помилки в обороні при стандартних положеннях.

"Для того щоб грати в якісний футбол, погода була огидною. Але разом з тим такі умови були як для однієї, так і для іншої команди. "Базель" швидше адаптувався до них. Їм, на відміну від нас, після першого голу не треба було творити, грати вперед, так що в цьому сенсі погода зіграла на них. У другому таймі ми кинули всі сили вперед, але саме в цей момент погода стала абсолютно неможливою, і поле опинилося в поганому стані. Незважаючи на всі наші зусилля, ми не змогли вирівняти рахунок", - сказав Рамос, слова якого наводить офіційний сайт "Дніпра".

Тренер відзначив, що кращі шанси на вихід в 1/8 фіналу у "Базеля", але разом з тим у "Дніпра" ще є другий матч на домашньому стадіоні.

"Якщо проаналізувати пропущені голи, то суперник їх забив зі стандартів. Ми були не зовсім точні в своїх діях при цих положеннях. Що стосується гри, то ми контролювали хід матчу, але були неточні в завершальній стадії. Ну і знову ж, за таких погодних умовах складно було проявити себе", - зазначив він.

Нагадаємо, матч 1/16 фіналу Ліги Європи "Базель" - "Дніпро" завершився поразкою української команди з рахунком 0:2.

Вчора відбулися ще два матчі Ліги Європи за участю українських команд: київське "Динамо" на своєму полі зіграло внічию з французьким "Бордо", а "Металіст" на виїзді відстояв нульову нічию з англійським "Ньюкаслом".

Зараз ви читаєте новину «Рамос назвав причини поразки "Дніпра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути