середа, 11 січня 2012 18:49

"Дніпро" близький до підписання чеського захисника "Андерлехта"

"Дніпро" близький до підписання чеського захисника "Андерлехта"

Сьогодні, 11 січня, до Дніпропетровська прибув чеський захисник "Андерлехта" Ондржей Мазух, який найближчим часом має підписати контракт з командою Рамоса.

В Україну легіонер прилетів в компанії свого агента і півзахисника "Кривбасу" Іржі Єслінека. Завтра Мазух пройде медогляд і, якщо не виникне жодних проблем зі здоров'ям, підпише з клубом контракт. За повідомленнями бельгійської преси, угода буде розрахована на 3 або 3,5 роки.

"Радий приїхати до Дніпропетровська. У Празі я спілкувався з Маріо Холеком, який грав у "Дніпрі", - передає слова Мазуха "Чемпіонат.com". - Він багато хорошого розповідав про Дніпропетровськ і команду. Знаю, що в "Дніпрі" грають Коноплянка і Зозуля, з якими перетинався в матчах на рівні збірних. Особливо пам'ятаю нападника, з яким грав мало не персонально.

Так, наприкінці минулого року в мене була травма. Але вже всі проблеми позаду, я вже тренувався і зіграв один матч. Так що ніяких проблем немає".

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" близький до підписання чеського захисника "Андерлехта"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути