четвер, 08 листопада 2007 15:36

Дніпропетровськ перед Євро-2012 повинен вирішити транспортні проблеми

УЄФА рекомендує властям Дніпропетровська при підготовці до чемпіонату Європи 2012 року зосередитися, в першу чергу, на вирішенні транспортних проблем. Про це на прес-конференції в Дніпропетровську сказав мер міста Іван Куліченко, інформує www.eurosport.ru.

За словами мера, інспекторів УЄФА, перш за все, цікавили схеми підвезення глядачів на стадіон і питання створення фан-зон для уболівальників.

Куліченко відзначив, що комісія УЄФА, яка відвідала нещодавно місто, наполягає на створенні спеціальної учбової програми для дніпропетровських водіїв, які на дорогах поводяться некоректно в порівнянні з європейськими.

За словами мера, зауваження і настанови інспекторів УЄФА будуть обов"язково враховані.

Чемпіонат Європи з  футболу 2012 року відбудеться на Україні і в Польщі. Серед українських міст для проведення матчів Євро-2012 відібрані Київ, Дніпропетровськ, Донецьк і Львів. Харків і Одеса знаходяться в резерві.

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс пропонує проводити матчі у всіх шести українських містах, але УЄФА висуває жорсткі стандарти проведення чемпіонатів Європи.
Зараз ви читаєте новину «Дніпропетровськ перед Євро-2012 повинен вирішити транспортні проблеми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути