середа, 10 жовтня 2012 15:53

"Для збірної України потрібно вибрати найкращого тренера" - Тимощук

"Для збірної України потрібно вибрати найкращого тренера" - Тимощук
Тимощук зіграв за збірну України 121 матч ФОТО: hotsport.ua

Капітан збірної України Анатолій Тимощук розповів про підготовку національної команди до матчу відбору на ЧС-2014 проти Молдови. Учора на базі в Кончі-Заспі пройшло відкрите тренування синьо-жовтих.

"Хочу висловити підтримку Олегу Володимировичу від імені всіх гравців і побажати швидкого одужання, - каже Тимощук журналістам перед тренуванням. - Мотивація на матч з Молдовою буде у будь-якому випадку. А щоб потішити Блохіна нам обов'язково треба перемагати. Це можна вважати нашим додатковим стимулом.

Суперника ми ще не розбирали. Ми тільки зібралися на базі. За два дні до матчу ми переглянемо Молдову. Наша аналітична група подбала про необхідну інформацію. Про недооцінку не може бути і мови. У майбутніх двох матчах нам потрібно перемагати, щоб боротися за вихід на ЧС-2014.

Заваров? Крім Олександра Анатолійовича у тренерському штабі з'явився Олег Кузнєцов. Я думаю, що це нормальна практика, коли на заміну хворому тренеру викликають іншого. Фахівці добре одне одного знають. Прикро, що відсутній Блохін. Ми зробимо все можливе, щоб бути однією командою.

Заваров - відомий футболіст і тренер. Київський "Арсенал" під його керівництвом виступав дуже плідно. Саме ці заслуги, на мою думку, стали причиною запрошення тренера у збірну. Він допоможе команді.

Призначення тренера на постійній основі у збірну залежатиме від матчів з Молдовою і Чорногорією.

Коли я почув, що Олег Володимирович залишає збірну, то думав про його ймовірного наступника. Є чимало прикладів, коли іноземець дає результат. Так само можна навести досить багато прикладів успішної роботи вітчизняного фахівця. Потрібно вибрати найкращого. Якщо буде результат і та гра, якої всі чекають від збірної, то національність тренера не матиме значення.

Коли вчора всі пішли відпочивати після тренування, я ще бігав. Я відчуваю себе добре. Звісно, мені хочеться грати у "Баварії" і завжди перебувати у тонусі, але зараз не все так просто. Я із задоволенням приїжджаю у збірну і роблю все можливе, щоб допомогти команді."

Нагадаємо, матч Молдова — Україна пройде у п'ятницю, 12 жовтня, у Кишиневі.

Зараз ви читаєте новину «"Для збірної України потрібно вибрати найкращого тренера" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути