понеділок, 14 грудня 2009 16:08

Дизайнер логотипу Євро-2012 розповів, чому зробив його таким

Дизайнер логотипу Євро-2012 розповів, чому зробив його таким

Дизайнер логотипу Євро-2012 Хелдер Памбіньйо розповів про його значення. Він повідомив про це на заключній прес-конференції президента УЄФА Мішеля Платіні в Києві з нагоди презентаціі логотипу та відеоролика Євро-2012.

"Логотип Євро-2012 року означає земля росту. Тобто земля для росту. Ми хотіли, щоб логотип чемпіонату Європи став поєднанням двох країн, і я вважаю, що у нас це вийшло ... Думаю, скоро до цього лого звикнуть у всіх куточках Європи".

На думку авторів символіки, логотип символізує ідею розквіту футболу. Живий органічний елемент, який постійно зростає і привертає все більше людей щодня. Квіти втілюють красу та історичний момент двох країн, на які весь світ дивиться, як на квіти навесні.

Нагадаємо, що сьогодні, 14 грудня, в Києві презентували логотип Євро-2012. Ним стало суцвіття трьох бутонів. У центрі композиції бутон у вигляді м"яча, основного символу гри. Другий бутон, виконаний в синьо-жовтих кольорах, символізує Україну, третій - біло-червоний - Польщу. Стебло квітки символізує УЄФА, структурний аспект змагань європейського футболу, який поширює футбол на нові країни.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Дизайнер логотипу Євро-2012 розповів, чому зробив його таким». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути