четвер, 04 серпня 2016 16:29

"Диво у Берні": як швейцарські ЗМІ відреагували на перемогу "Янг Бойз"

Перемога швейцарського "Янг Бойз" над донецьким "Шахтарем" і вихід команди у наступний раунд кваліфікації Ліги чемпіонів потрапили на перші шпальти місцевих газет.

Зараз топ-тема спорту у Швейцарії - Олімпійські ігри. Про турнір пишуть багато. Але повернення "Янг Бойз" затьмарило навіть Олімпіаду.

Щоденна газета Berner Zeitung розмістила на обкладинці фото гравців "Янг Бойз", які святкують перемогу після серії пенальті.

 

"Андердог "Янг Бойз" сенсаційно пройшов Донецьк", - оповідає заголовок матеріалу. Журналісти красномовно називають вчорашній матч "Дивом у Берні".

 

Цікаво, що рівно 11 років тому київське "Динамо" на цьому таки стадіоні вилетіло з Ліги чемпіонів від "Туна". Що для швейцарців "диво", то для українців справжнє "прокляття". Місцеві журналісти навіть жартували, що через 11 років знову хочуть зіграти в єврокубках проти української команди.

Der Bund скромніше відреагувала на успіх "Янг Бойз". Без фотографії на обкладинці, але із гучним заголовком - "Янг Бойз" побореться за Лігу чемпіонів".

 

Додамо, що "Шахтар" вилетів у Лігу Європи, де зіграє у раунді плей-оф за право виступати у груповому етапі турніру. Суперника стане відомий найближчої п'ятниці.

"Янг Бойз" продовжує боротьбу за Лігу чемпіонів. Одразу після матчу швейцарські журналісти із захопленням обговорювали можливих суперників: "Порту", "Манчестер Сіті", "Монако", "Вільярреал". Словом, у Берні чекають на зірок.

Чому "Шахтар" вилетів з Ліги чемпіонів, поступившись "Янг Бойз"?

Зараз ви читаєте новину «"Диво у Берні": як швейцарські ЗМІ відреагували на перемогу "Янг Бойз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути