пʼятниця, 20 жовтня 2017 00:29

"Динамо" знову не перемогло "Янґ Бойз"

"Динамо" знову не перемогло "Янґ Бойз"
Мбокані забив один з м'ячів у ворота "Янг Бойз". Фото: sport.ua

Київське "Динамо" звело внічию домашній матч проти швейцарського "Янґ Бойз" в рамках третього туру Ліги Європи - 2:2.

На 1 хвилині, в першій атаці Мбокані вийшов сам на сам із воротарем гостей і вдарив у небеса. Швейцарці не знітилися і відповіли атакою з ударом Нгамалу – повз ворота.

Швейцарці захопили ініціативу й володіли територіальною перевагою 10 хвилин. "Динамо" відповіло ударом Буяльського – Балльмоос на місці. Наступні 5 хвилин команди взагалі грали без воріт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хацкевич розповів, як мотивував футболістів "Динамо" у матчі проти "Партизана"

На 17 хвилині швейцарці таки відкрили рахунок. Ассале ударив з-за меж карного майданчика, м'яч зрикошетив від Кадара й влетів у кут воріт Коваля - 0:1. Динамівці кинулися відіграватися і Буяльський бив з 10 метрів – слабо й неточно.

Динамівці перехопили ініціативу, але до гольових моментів справа не доходила. А на 29 хвилині неймовірний шанс згаяв Гонсалес. Він бив із кута воротарського майданчика і влучив у штангу. На 34 хвилині небезпечно бив Мораєс – воротар витягся в струнку й парирував удар.

Ще за хвилину чудовий прохід удався Буяльському, той обігрався з Мораєсом і видав м'яч на Мбокані. Тому лишилося влучити в порожні ворота – 1:1. Утім арбітр не помітив положення поза грою в конголезця.

На 38 хвилині після кутового бив Кадар – дуже неточно.

Втім, недовго музика грала. Після розіграшу кутового провалилися захисники киян і Ассале з 3 метрів розстріляв Коваля - 1:2.

На 48 хвилині Фасснахт збив за 20 метрів від воріт Буяльського, отримав жовту картку, а Морозюк бездоганно виконав штрафний, обвівши стінку 2:2.

Швейцарці знову захопили ініціативу й притисли киян до воріт. Невтомний Буяльський відповів ударом з-за меж – слабко. Пішла гра на зустрічних курсах, в якій травму отримав Сидорчук.

На 68 хвилині відмінний шанс після пасу Гармаша отримав Гонсалес. Однак швидко довів, що він випадкова людина в основі – замість удару покотив м'яч у руки Балльмооса. Ще за хвилину після прострілу Морозюка впритул бив Мораєс – Мбабу заблокував удар. На 74 хвилині зіткнулися головами Віда й Нгамалу. Хорват залишив поле. На 80 хвилині Гонсалес запоров прохід і пас Мбокані, бо вкотре не зміг пробити. За 9 хвилин до кінця гості залишилися вдесятьох після вилучення Саного.

На 85 хвилині реальний шанс забити переможний гол втратив Мораєс. Після прострілу Мбокані він бив напевне, але Берген устиг заблокувати удар нашого бразильця.

На останній хвилині основного часу кияни проґавили Сулеймані. Але той не влучив у ворота - 2:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Янг Бойз" залишив "Динамо" без Ліги чемпіонів

Динамо: Коваль, Морозюк, Мораєс, Сидорчук (Гармаш, 62), Піваріч, Віда (Пантіч, 78), Гонсалес, Кадар, Буяльський, Мбокані (Бесєдін, 90), Кендзьора.

Янг Бойз: Балльмоос, Берген, Сулеймані, Соу (Ебішер, 76), Нгамалу (Щіск, 84), Фасснахт, Ассале (Нсаме, 90), Нуху, Лотомба, Саного, Мбабу.

Голи: Ассале, 17, 39, Мбокані, 35, Морозюк, 48
Попередження: Фасснахт, Мбабу, Саного
Вилучення: Саного, 81

У паралельному матчі групи "Скендербеу" вдома розійшовся миром із "Партизаном" 0:0

"Динамо", незважаючи на втрату очок, залишається лідером групи В, маючи 7 пунктів, на другому місці "Янг Бойз" (3 очки), на третьому і четвертому йдуть, відповідно, "Партизан" і "Шкендербеу" (по 2 очки) .

Наступний матч "Динамо" зіграє 2 листопада на виїзді проти "Янг Бойз". Початок о 20:00.

"Янґ Бойз" на початку серпня за сумою двох матчів вибив "Динамо" з Ліги Чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" знову не перемогло "Янґ Бойз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути