субота, 03 грудня 2016 16:22

"Динамо" зганьбилося в Полтаві

"Динамо" зганьбилося в Полтаві

Київське "Динамо" втратило очки у Полтаві. Чемпіони уже на 14 хвилині вигравали - 2:0, але перевагу над "Ворсклою" не втримали - 2:2.

Кияни дуже активно розпочали гру на білому від снігу полі. На 5-ій хвилині Гармаш відібрав м'яч на фланзі, віддав на Сидорчука,той обігрався із Мораєсом і забив уже в порожні ворота.

На 9 хвилині Мораєс несподівано пробив здалеку. Непогодов парирував удар. За три хвилини "Ворскла" огризнулася. Кобахідзе пройшов правим флангом і віддав м'яч точно під удар Турсунову. Рудько відбив м'яч у лівому нижньому куті.

Однак після подачі кутового Дитятьєв влучив у штангу. А за хвилину кияни подвоїли рахунок. Чеснаков притримав у карному майданчику Гармаша, а Ярмоленко точно пробив із 11-метрової позначки.

Лише хвилину кияни насолоджувалися такою перевагою. Комбінація Кобахідзе-Ребенок-Турсунов завершилася точним ударом Санжара - 1:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" добиралось на матч потягом

На 24 хвилині Хачеріді заблокував удар Ребенка впритул. За сім хвилин Ярмоленко не зумів замкнути простріл Циганкова.

Утім полтавцям таки вдалося зрівняти рахунок. Кобахідзе бив із правого кута карного майданчика, Рудько парирував, Ребенок намагався пробити "ножицями але не влучив по м'ячу як слід. Однак цього було достатньо, щоби за дивною траєкторією м'яч залетів у ворота киян - 2:2.

На 51 хвилині Кобахідзе вийшов нам на сам із голкіпером киян, але не влучив у ворота. Утім кияни теж змарнували нагоду вийти вперед. Ярмоленко не зумів обіграти Дмитра Непогодова.

Останню можливість вирвати перемогу чемпіони втратили на 78 хвилині. Після проходу Ярмоленка з вигідної позиції бив Сидорчук, але м'яч пішов вище воріт.

"Динамо" втратило очки у Полтаві й дало можливість "Шахтарю" відірватися ще далі, на 10 очок. Свій матч 17-го туру "гірники" зіграють у неділю проти "Сталі". 12 грудня "Динамо" прийматиме "Шахтар".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гравці "Шахтаря" думають про "Динамо"

Прем'єр-ліга

17-й тур

Ворскла - Динамо 2:2 (2:2, 0:0)

Голи: 0:1 - 5 Сидорчук, 0:2 - 14, пенальті Ярмоленко, 1:2 - 15 Турсунов, 2:2 - 34 Ребенок.

Ворскла - Непогодов, Дитятьєв, Пердута, Сімінін, Чеснаков, Турсунов, Кобахідзе, Кравченко (Загорулько, 90), Ткачук, Ребенок (Зарічнюк, 82), Одарюк (Бартулович, 58).

Динамо - Рудько, Хачеріді, Макаренко, Віда, Морозюк, Рибалка, Циганков (Бесєдін, 59), Гармаш, Сидорчук, Ярмоленко, Мораес (Громов, 81).

Попередження: Дитятьєв (10), Чеснаков (14), Одарюк (25), Бартулович (65), Бесєдін (70), Сімінін (72).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Непотрібний Реброву форвард продовжує забивати за новий клуб

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зганьбилося в Полтаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути