Ексклюзиви
пʼятниця, 10 червня 2011 14:18

"Динамо" зацікавилося уругвайцем, схожим на Роналдо

"Динамо" зацікавилося уругвайцем, схожим на Роналдо

Київське "Динамо" проявляє інтерес до форварда молодіжної збірної Уругваю і клубу "Насьональ" Сантьяго Даміана Гарсію на прізвисько Морро, повідомляє Чемпіонат.ru

Днями селекціонери клубу повернулися з Монтевідео, де переглядали 20-річного нападника.

Нападаючий ще з минулого року перебуває в полі зору киян, але конкретних переговорів з приводу переїзду гравця молодіжної збірної Уругваю до Києва не було. Однак після того як зірвалися трансфери в "Динамо" парагвайського форварда "Бенфіки" Оскара Кардосо і кращого бомбардира італійської "Брешії" Андреа Караччоло, віце-чемпіони України знову звернули свої погляди на Південну Америку.

ЧИТАЙТЕ НА ТЕМУ: "Я обрав сім'ю, а не гроші "Динамо"- Караччоло

Скаути киян подивилися в Монтевідео два матчі за участю Насьоналя і залишилися задоволені діями потенційного новачка. Цілком можливо, що днями питання про придбання Сантьяго Гарсії буде розглядатися керівництвом "Динамо".

На невисокого (178 см) кремезного форварда, зовні чимось схожого на Роналдо, також претендує Бенфіка і один з іспанських клубів. Орієнтовна трансферна вартість Гарсії, який забив в останньому сезоні 20 голів у 26 матчах за клуб, 6-7 мільйонів євро.

Сантьяго Гарсія виступає за "Насьональ" з 2008-го року. За цей час юний нападник зіграв у 69-і поєдинках і забив 39 м'ячів. У національну команду Уругваю поки не викликався, а за молодіжку провів дев'ять матчів і п'ять разів відзначився. Варто відзначити, що 25% прав на гравця належать якоїсь аргентинської фірмі, що, в принципі, є поширеною практикою в країнах Латинської Америки.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зацікавилося уругвайцем, схожим на Роналдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути