середа, 22 лютого 2012 09:53

"Динамо" забило сім м'ячів у ворота "Хапоеля"

"Динамо" забило сім м'ячів у ворота "Хапоеля"

Київське "Динамо" розгромило "Хапоель" з Петах-Тикви в товариському матчі - 7:1.

Старший тренер місцевої команди Ландау дав відпочинок усім гравцям основи, які 18 лютого перемогли в надважливому матчі ліги Ха-Аль (вищий дивізіон чемпіонату Ізраїлю) на виїзді "Хапоель" Беєр-Шева 2:1 і виставив резервістів. Перші ролі він відвів екс-півзахисникові французького "Канна" Кевіну Парьєнте і форварду Ору Фішбайну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" підписало латвійського захисника

У динамівців в стартовий склад внесла зміни легка травма Євгена Хачеріді, який поступився місцем на полі Тарасу Михалику. Бразильський захисник Сілва так само не був заявлений на гру через проблеми зі зламаною рукою. Тому замість нього місце правого захисника зайняв Олег Гусєв.

Кияни з перших хвилин матчу захопили ініціативу. Андрій Ярмоленко обігрався з Брауном Ідейє і з району точки пенальті точно поклав шкіряну сферу у нижній кут воріт Дорі Сніра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На заключний збір до Ізраїлю Сьомін узяв 27 футболістів

У проміжку з 37-ї по 39-у хвилину відзначилися нігерієць Ідейє, який замкнув вивірену до міліметра передачу Олега Гусєва, а потім швейцарський новачок Адмір Мехмеді, який реалізував пенальті призначений за порушення правил проти Брауна.

У другому таймі незважаючи на численні заміни малюнок гри не змінився. Все та ж величезна різниця в класі привела до продовження голепада у ворота "Хапоеля". На 56-й хвилині смачний удар Попова з 22-х метрової дистанції не залишив жодних шансів голкіперу "синіх", а чотири хвилини потому знову відзначився голом Ідейє, скориставшись подачею Гусєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" віддало півзахисника в оренду бразильцям

Олег на цьому не заспокоївся, і сам в чудовому стилі пройшовши двох захисників, з 12 метрів вколотив шостий м'яч. Єдиний гол у відповідь динамівці отримали з пенальті. Його реалізував Доменіко Васси на 69-й хвилині гри.

Відповідь у вигляді сьомого голу надійшла за три хвилини до фінального свистка у вигляді голу Ідейє, який за допомогою Дуду оформив повноцінний хет-трик.

Товариський матч.

"Динамо" - "Хапоель" П-Т 7:1 (3:0)

Голи: Ярмоленко (24), Ідейє (37, 60, 87), Мехмеді (39, пен), Попов (56), Гусєв (64) - Васси (69, пен)

"Динамо": Шовковський, Бетао (Калитвинцев, 70), Михалик (Юсуф, 46), Попов (Рибалка, 70), Гусєв, Дуду, Аруна (Гармаш, 57), Мехмеді (Корреа, 65), Ярмоленко (Нінкович, 46 ), Мілевський, Ідейє.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" забило сім м'ячів у ворота "Хапоеля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути