субота, 28 січня 2012 18:38

"Динамо" виграло товариський турнір в Іспанії

"Динамо" виграло товариський турнір в Іспанії

Київське "Динамо" стало переможцем турніру Football Impact CUP 2012, який завершився в суботу в Іспанії. У вирішальному поєдинку підопічні Юрія Сьоміна розгромили одного з аутсайдерів чемпіонату Польщі "Краковію" - 7:2, повідомляє Террикон.

Football Impact CUP 2012. Фінал

"Динамо" (Київ) - "Краковія" (Польща) - 7:2 (4:1)

Голи: Алієв, 8 (1:0), Мехмеді, 9 (2:0), Вишняков, 11 (2:1), Ярмоленко, 21 (3:1), Ярмоленко, 41 (4:1), Дуду, 51 (5:1), Дуду, 54 (6:1), Рибалка, 62-авт. (6:2), Ідейє, 85 (7:2).

"Динамо" (1-й тайм): Коваль, Бетао, Хачеріді, Алмейда, Даніло Сілва, Гармаш, Дуду, Ярмоленко, Мехмеді, Алієв, Мілевський.

"Динамо" (2-й тайм): Бойко, Бетао, Лухтанов, Хачеріді (Рибалка, 60), Даніло Сілва (Гусєв, 55), Аруна, Корреа, Дуду (Ескобар, 64), Нінкович, Шевченко, Ідейє.

Після закінчення контрольного матчу з "Краковією" прямо зі стадіону Марбельї делегація "Динамо" вирушила в аеропорт Малаги, звідки вилетіла до Києва. Втім, в засніжену і морозну столицю України шлях взяли далеко не всі гравці. В Іспанії залишився проходити відновлювальні процедури та заліковувати гомілкостоп Огнен Вукоєвич, тут же буде проводити вільний час теплолюбна бразильська діаспора.

Зате години до відльоту до Києва рахував Мілош Нінкович, у якого під час збору народилася дочка. Два дні тому Мілош навіть з'їздив в найближчий торговий центр, затоваритися в дитячому магазині.

Наставник "Динамо" Юрій Сьомін подякував футболістам за роботу на зборі, оголосивши наступні три дні вихідними. Наступне тренування динамівці проведуть знову в Іспанії, в рамках другого підготовчого збору. Він пройде з 1 по 12 лютого.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" виграло товариський турнір в Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути