вівторок, 22 січня 2013 09:10

"Динамо" вдруге поспіль програло в Іспанії

"Динамо" вдруге поспіль програло в Іспанії
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" на зборі в Іспанії провело другий матч рамках турніру Impact Cup і програло румунському "Стяуа" з рахунком 0:2, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

У порівнянні з матчем проти "Ференцвароша", Олег Блохін дещо поміняв схему гри. Тільки Гармаш, Гусєв і Хачеріді з'явилися в стартовому складі другий матч поспіль. На цей раз в центрі захисту пару Євгену Хачеріді склав Домагой Віда. Праворуч замість Даніло Сілви грав Сергій Люлька, а на лівому фланзі Селіна змінив Тайво. У центрі поля разом з Гармашем діяв Мігел Велозу, праворуч звично розташувався Олег Гусєв, а місце на лівому фланзі півзахисту Блохін довірив абсолютного дебютанту Віталію Гемезі. На позиції атакуючого півзахисника грав Ніко Кранчар, а єдиним чистим форвардом у складі "Динамо" в першому таймі виступав Артем Кравець. Олександр Шовковський, який повернувся в стрій, звично вивів команду з капітанською пов'язкою.

Перший тайм активніше провели румуни, які створили більше небезпечних моментів біля воріт суперника, ніж кияни. "Динамо" відповідало спробами Кравця прорватися до воріт, та стандартами, після одного з яких міг забивати Домагой Віда. У підсумку на 32-й хвилині "Стяуа" досягла свого - Русеску, якого упустив Віда, отримав м'яч на лінії штрафного і з-під Хачеріді пробив у праву "дев'ятку". Відразу ж міг порівнювати рахунок Кравець, але Артем не зорієнтувався у штрафному суперника після подачі Кранчара.

Другий розпочався під диктовку киян, але Ярмоленко і Аруна не зуміли вразити ворота суперника не в останню чергу завдяки самовідданій грі оборонців армійців. Події почали стрімко розвиватися після 60-ї хвилини. Спершу Безус забив з офсайду, а на 65-й хвилині вийшов на заміну Костя і вже через хвилину подвоїв перевагу "Стяуа" в рахунку - отримавши м'яч на лівому фланзі, румун безперешкодно увійшов у штрафний і пробив Коваля.

Роман Безус в кінцівці спарингу мав пару моментів для взяття воріт, але то бив повз, то захисники встигали страхувати свого голкіпера і виносили м'яч з порожніх воріт. У підсумку друга поразка "Динамо" на турнірі

"Динамо" - "Стяуа" - 0:2 (0:1)

"Динамо": Шовковський (Коваль, 46) - Люлька (Даніло Сілва, 46), Віда (Михалик, 69), Хачеріді, Тайво (Селін, 87) - Велозу (Вукоєвич, 46), Гармаш (Аруна, 46), Гусєв (Цуріков, 46, Хльобас, 87), Кранчар (Мехмед, 46), Гемега (Ярмоленко, 46) - Кравець (Безус, 46).

Голи: Рушеску (32), Костя (66)

Нагадаємо, в першому матчі на цьому турнірі динамівці програли угорському "Ференцварошу" з рахунком 2:3.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вдруге поспіль програло в Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути