понеділок, 05 грудня 2016 17:20

"Динамо" вляпалось у податковий скандал

Київське "Динамо" приховує від оподаткування 99% доходів футболістів, повідомляє Еspreso.tv.

Джерело на своєму сайті опублікувало зарплатну відомість гравців "Динамо" з 2013 по 2015 рік, складену за даними Державної фіскальної служби.

 

За інформацією ЗМІ, найбільш високооплачуваним футболістом "Динамо" є Андрій Ярмоленко, який заробляє від 4 до 5 млн євро. А як свідчить довідка, 27-річний вінгер заробляє трохи більше ніж 200 тис. грн на рік, тобто зарплата Ярмоленка за 2015 рік становила майже 10 тис. доларів.

За неофіційною інформацією, центральний захисник київської команди Євген Хачеріді отримує в рік близько 2 млн євро, але за даними Державної фіскальної служби дохід гравця такий же, як і в Ярмоленка.

Більше всіх, як показує довідка, в "Динамо" заробляє головний тренер команди Сергій Ребров, який минулого року отримав "чистими" 265 тис. грн. ЗМІ оцінюють дохід Реброва у 600 тис. доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали реальні заробітки українських футболістів

Зіставивши офіційні дані та інформацію ЗМІ, "Динамо" виплачує офіційно трохи менш як 1% зарплат, а решту 99% приховують від оподаткування.

Ухилення "Динамо" від сплати податків є небезпечним не тільки для керівництва клубу, але й для футболістів, яким подальші розслідування загрожують тривалими судовими розглядами і багатомільйонними штрафами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роналду і Моуріньйо приховували доходи в офшорах - ЗМІ

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вляпалось у податковий скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути