четвер, 28 червня 2012 10:45

"Динамо" виставило Алієва на трансфер

"Динамо" виставило Алієва на трансфер
"На позицію Алієва у нас придбаний Ніко Кранчар" - Сьомін ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Новина про те, що півзахисник Олександр Алієв не полетить з "Динамо" на другий передсезонний збір в тірольський Телфс прокоментував офіційному сайту клубу головний тренер команди Юрій Сьомін:

"Не потрібно шукати тут ніякого підґрунтя. Наприкінці минулого сезону Алієв вибув з обойми гравців стартового складу. Футболіста з таким досвідом і рівнем ми не маємо права тримати на лавці запасних. Тим більше, на цю ж позицію у нас придбаний Ніко Кранчар. Зараз Алієв виставлений на трансфер і буде тренуватися з другою командою."

Додамо, що в день, коли Україна святкує чергову річницю прийняття основного закону держави, динамівці Києва вирушили на другий підготовчий збір.

Місце його проведення залишилося незмінним - Австрія, невелике курортне містечко Телфс. Тут же, в передгір'ї Альпійських гір, на висоті близько 1200 метрів над рівнем моря, динамівці провели свій перший збір.

На завершальному перед новим сезоном підготовчому етапі будуть готуватися наступні 26 футболістів:

Воротарі: Денис Бойко, Максим Коваль, Артем Кічак;

Захисники: Тарас Михалик, Євген Хачеріді, Бетао, Даніло Сілва, Горан Попов, Леандро Алмейда, Айїла Юссуф, Бадр Ель Каддурі;

Півзахисники: Олег Гусєв, Денис Гармаш, Огнен Вукоєвич, Ніко Кранчар, Андрій Богданов, Мілош Нінкович, Сергій Рибалка, Дуду, Лукман Аруна, Віталій Каверін;

Нападники: Браун Ідейе, Андрій Ярмоленко, Адмір Мехмеді, Артем Мілевський, Артем Кравець.

Не полетів з командою на збір Андрій Шевченко. У нього закінчився контракт з "Динамо", ветеран відпочиває і визначається зі своїм майбутнім. За словами Андрія, у нього є ряд пропозицій від зарубіжних клубів, а також від "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" виставило Алієва на трансфер ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути