пʼятниця, 19 липня 2013 14:50

"Динамо" випробувало нову форму на "Олімпійському"
22

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Київське "Динамо" провело відкрите тренування для вболівальників та журналістів на "Олімпійському". Футболісти працювали у новій виїзній формі, яку презентували перед тим.

Екіпіровка виконана у ретро-стилі. У 1961-му році у подібній формі кияни вперше виграли "золото" чемпіонату СРСР. Футболки синього кольору мають широкі світлі вертикальні смуги. Вузькі горизонтальні смуги розміщені на гетрах.

"Смугастий" виїзний комплект команда одягатиме найближчі два сезони. Домашній варіант оновлять наступного року. Третього варіанту форми у "Динамо" немає.

Зазначимо, що окремо від команди займався Огнен Вукоєвич. Вболівальники, які зайняли центральну трибуну нижнього ярусу, активно реагували на вдалі дії гравців під час тренування. Дехто викрикував прізвища футболістів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ретро-стиль і вертикальні смуги: "Динамо" презентувало нову форму

Після тренування динамівці вибили на трибуну кілька м'ячів. Деяким щасливчикам вдалося навіть отримати автографи своїх улюбленців. Правда, футболісти були не надто щедрими на такі жести.

"Зупинялися Ярмоленко, Гусєв і ще кілька легіонерів, а решта просто пройшли повз нас", - розповідають засмучені хлопчаки з блокнотами у руках.

"Трохи незвичайна форма, - зізнається журналістам віце-капітан "Динамо" Андрій Ярмоленко. - Раніше у нас була біло-синя, а тепер з блакитними смужками. Особисто для мене кольори значення не мають. Головне, щоб ми перемагали."

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" випробувало нову форму на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути