Ексклюзиви
середа, 21 квітня 2021 18:24

"Динамо" вийшло у фінал Кубка України

"Динамо" вийшло у фінал Кубка України
Матч відбувався в Тернополі. Фото: fcab.com.ua

Київське "Динамо" зробило ще один крок до золотого дублю, обігравши на виїзді у півфіналі Кубка України волочиський "Агробізнес" – 3:0. Голами відзначилися Богдан Леднєв, Артем Бесєдін і Віталій Буяльський.

"Динамо" довго не могло відкрити рахунок. Лише на останніх хвилинах першого тайму гарний удар удався Богдану Леднєву. Молодий воротар "Агробізнесу" Артим лише поглядом супроводжував м'яч, який влетів у лівий нижній кут воріт. Якби не цей гол, у матчі могла би зародитися інтрига, бо ще дві стовідсоткові нагоди "Динамо" змарнувало: не забили Артем Бесєдін і Жерсон Родрігеш. У першому випадку врятував голкіпер, а в другому – захисник.

Другий гол для киян був питанням часу. Без кількох дискваліфікованих футболістів "Агробізнес" мусив розкриватися, йти вперед і наражався на контратаки столичних гравців. Однак до певного часу волочиські футболісти трималися поки не прийшла черга помилитися їхньому голкіперу. Артим не зумів відреагувати на відскок від газону після потужного удару Бесєдіна в ближній кут.

До честі "Динамо" команда навіть після цього продовжувала атакувати й упіймала господарів на черговій контратаці. Гол на свій рахунок записав Віталій Буяльський. Він скористався чудовою передачею Віктора Циганкова, який раніше красиво обіграв на прийомі гравця суперника.

Матч не обійшовся без скандалу. Київські ультрас пробралися до лави запасних "Динамо" й почали провокувати Мірчу Луческу. Той не змусив себе довго чекати, вступивши з ним в словесну перепалку. Мабуть, цей епізод варто назвати найцікавішим моментом матчу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хацкевич розповів, що думає про тренерство Луческу

"Динамо" вийшло до фіналу Кубка, де зустрінеться з переможцем пари "Олександрія" – "Зоря". Востаннє кияни робили золотий дубль 2015 року, коли перемогли в чемпіонаті, а потім обіграли "Шахтар" із Мірчею Луческу у фіналі Кубка. Тоді динамівці поступалися в серії пенальті – 1:3, але зуміли перемогти – 5:4.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вийшло у фінал Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути