Ексклюзиви
пʼятниця, 05 червня 2015 11:01

Свастика, зламані ворота, димова завіса: вакханалія на "Олімпійському" після фіналу Кубка України
10

Фото: football.ua

Фінал Кубка України на НСК "Олімпійський" закінчився неприємним інцидентом. Після завершення обов'язкових п'яти ударів в післяматчевій серії пенальті, коли рахунок став 3:3, кілька фанатів "Динамо" не стримали емоцій і вибігли на бігові доріжки. Через якийсь час їх вдалося повернути на свої місця.

Але це був лише початок - після того, як Олександр Шовковський відбив вирішальний пенальті і приніс "Динамо" перемогу в Кубку, на поле висипало кілька тисяч уболівальників. Спершу вони просто святкували, веселилися, вітали футболістів, а пізніше деякі "відзначилися" тим, що зламали ворота на стадіоні.

Спершу уболівальників просили повернутися на трибуни футболісти в особі Олександра Шовковського і Олега Гусєва, потім до них спустився віце-президент УЄФА Григорій Суркіс.

У підсумку лише через 15 хвилин уболівальники залишили поле для проведення церемонії нагородження. Заспокоїти уболівальників і змусити покинути поле вдалося тільки після виконання національного гімну України.

Нагадаємо, схожий випадок на НСК Олімпійський відбувся після півфіналу Ліги Європи "Дніпро" - "Наполі".

Зараз ви читаєте новину «Свастика, зламані ворота, димова завіса: вакханалія на "Олімпійському" після фіналу Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути