субота, 18 листопада 2017 16:33

"Динамо" повернуло інтригу в чемпіонат

"Динамо" повернуло інтригу в чемпіонат
Дубль Мбокані приніс перемогу "Динамо"

Київське "Динамо" обіграло в Кропивницькому місцеву "Зірку" 2:0 і скоротило відрив від "Шахтаря" до 4 балів.

Кияни дуже сильно провели першу половину гри. Кожні три хвилини в карному майданчику господарів виникала "пожежа" і, в результаті два м'ячі влетіли в сітку воріт господарів. Обидва рази відзначився Мбокані. Це була друга поспіль перемога динамівців після серії із 5 матчів без звитяг.

Рівень, який продемонстрували підопічні Хацкевича, дає всі підстави сподіватися на повернення тієї гри, яка була в "Динамо" до програшу "Янг Бойз" і вильоту з Ліги Чемпіонів. Так це чи ні зможемо перевірити в найближчий четвер, коли кияни гратимуть в Лізі Європи проти албанського "Скендербеу".

Господарі поля в другому таймі спробували переломити хід гри, але повторити подвиг луганської "Зорі" футболістам із Кропивницького виявилося не під силу. Кияни взагалі могли забити третій гол і були ближчими до нього аніж підопічна Монарьова до повернення інтриги в матчі.

Дуже сильну гру продемонстрували Мбокані й Буяльський, який поступово стає лідером нинішнього "Динамо". Гості нарешті зуміли повернути інтригу в боротьбі за золото.

Єдиний гравець "Динамо", для якого криза не минула – Дерліс Гонсалес. Саме він зірвав найбільше потенційно небезпечних атак гостей.

Зірка - Динамо 0:2 (0:2, 0:0)

Голи: 0:1 - 23 Мбокані, 0:2 - 31 Мбокані.

Зірка - Паст, Ковальов, Пепе (Малиновський, 46), Маткобожик, Цюпа, Загальский, Драченко (Гедж, 77), Полегенько, Чичиков, Петров (Прядун, 61), Рассадкін.

Динамо - Бущан, Кадар, Хачеріді, Пиварич, Морозюк, Циганков (Корзун, 87), Шепелєв, Буяльський, Мбокані (Бесєдін, 83), Мораес (Шапаренко, 90), Гонсалес.

Попередження: Хачеріді (7).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" сенсаційно програв "Олександрії" перед "Наполі"

У наступному турі "Динамо" зіграє удома проти "Сталі", а "Шахтар" на виїзді проти "Олімпіка".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" повернуло інтригу в чемпіонат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути