Ексклюзиви
неділя, 07 березня 2021 16:34

"Динамо" вдруге розбило "Минай" у Києві

"Динамо" вдруге розбило "Минай" у Києві
Артем Мілевський воротам киян не загрожував. Фото: ua-football.

"Динамо" обіграло "Минай" в 17 турі чемпіонату України – 3:0. Відзначилися Сергій Сидорчук, Карлос Де Пена і Жерсон Родрігеш із пенальті. Гості догравали матч у меншості.

Кияни дуже важко почали гру. Не було командних швидкостей, все робилося правильно, але занадто академічно. Складалося враження, що на "Динамо" чекає ще один важкий матч. Однак усе вирішив гол Сидорчука. У другому таймі Сергій отримав м'яч на лінії карного майданчика й пробив точно в кут воріт закарпатців.

Майже відразу підопічні Василя Кобіна пропустили вдруге. Малепе збив Олександра Караваєва, що виходив сам на сам із голкіпером Андрієм Поповичем. Де Пена розкішно пробив, а Ілля Забарний вчасно встиг сховати голову – 2:0. Вже після другого голу "Минай" припинив опір. Третій м'яч вийшов кумедним. Арбітр Катерина Монзуль не зрадила своїй любові до ВАР і призначила пенальті за порушення на Володимирові Шепелєву. Артем Бесєдін, що взявся пробивати, не зумів перехитрити Поповича. Однак Монзуль вважала, голкіпер почав рухатися до удару. Родрігеш показав Бесєдіну, як треба бити пенальті – 3:0.

Мірча Луческу дав шанс зіграти Міккелю Дуелунду, Сідіклею й Олександру Андрієвському. Новачки старалися. Оборонної роботи в бразильця не було й в атаках він виглядав зовсім не гірше від Віталія Миколенка, який зараз перебуває не в найкращій формі.

Проти своєї колишньої команди вийшов на поле Артем Мілевський. Техніка в ексфорварда "Динамо" нікуди не поділася, а швидкістю він ніколи не відрізнявся. Однак клас партнерів цього разу завадив Мілевському потішити публіку фірменним дриблінгом чи передачами. Єдине, чим відзначився Мілевський – поштовх Караваєва. В середині другого тайму Артем втомився і його замінили. Михайло Кополовець, який вийшов на заміну в середині другого тайму, виявився найактивнішим у складі гостей. Але це мала втіха, якщо твоя команда поступається – 0:3.

За відсутності травмованого Віктора Циганкова непогано на правому фланзі півзахисту зіграв Караваєв. Принаймні його фізична готовність набагато краща аніж у бомбардира "Динамо". Зате не вразив Томаш Кенджьора. Він рідко підключався до атак і зовсім не створював гостроти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВАР-арбітр матчу "Олімпік" – "Шахтар" діяв упереджено

Наступну гру "Динамо" проведе в четвер, 11 березня, в 1/8 фіналу Ліги Європи проти "Вільярреалу". А відразу після цього – одне із вирішальних протистоянь внутрішньої першості – матч проти луганської "Зорі".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вдруге розбило "Минай" у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути