Ексклюзиви
четвер, 16 квітня 2009 23:31

"Динамо" знищує ПСЖ (ВІДЕО)

 
У матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубка УЄФА київське "Динамо" приймало на своєму полі ПСЖ (3:0).

З перших же хвилин зустрічі кияни заволоділи ініціативою, і вже на 3-ій хвилині матчу відкрили рахунок. Ісмаель Бангура отримав м"яч у центрі поля, Траоре не став атакувати форварда і той спокійно дійшов до штрафної і потужно пробив низом впритул зі штангою 1:0.

Парижани могли відразу ж зрівняти рахунок — через пару хвилин після гола Шантон зробив навіс із флангу, Богуш помилився на виході і Луїндула пробив головою в ближній кут. Штанга врятувала ворота "Динамо" в цьому епізоді.

А на 15-ій хвилині підопічні Юрія Сьоміна подвоїли перевагу завдяки помилці голкіпера ПСЖ, який сам переправив м"яч у свої ворота. Після подачі кутового Сеара запустив свічку над своєю штрафною, Ландро вийшов, щоб забрати м"яч, але вмудрився впустити  — 2:0.

До кінця першого тайму кияни могли збільшити відрив — хороші моменти мали біля воріт Ландро Єрьоменко та Ель Каддурі. На 31-ій хвилині Алієв потужно вистрілив здалеку. Ландро м"яч на кутовій. Через десять хвилин, після флангового навісу, Бангура головою скинув м"яч на лінію штрафної. Нінкович пробивав одразу, але Ландро витягнув м"яч із дальнього кута.

Другий тайм парижани почали більш агресивно, не відставали і динамівці. На 48-ій хвилині Луїндула сильно пробив з гострого кута. Богуш відбив м"яч перед собою і Оро ледь не переправив м"яч у ворота. У наступній атаці Алієв віддав на правий фланг на Єрьоменка, той виконував простріл на лінію воротарської, але м"яч від ноги Камара ледь не залетів у протилежний кут.

Команди ще кілька разів обмінялися гострими атаками, а на 62-ій хвилині кияни довели рахунок до розгромного. Алієв зважився на удар здалека, Ландро не зумів зафіксувати м"яч, а ніхто із захисників не підстрахував. Першим на добиванні був Вукоєвич, який і відправив м"яч вже у порожні ворота — 3:0.

Приголомшені таким розгромом французи не зуміли нічого більше зробити.

Київське "Динамо" вийшло у півфінал Кубка УЄФА, де зустрінеться з переможцем протистояння "Марсель" — "Шахтар".

Склади команд:

Відео:


uefa.com, gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «"Динамо" знищує ПСЖ (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути