четвер, 22 листопада 2012 13:24

"Динамо" програло Лігу чемпіонів набагато раніше" - Леонардо

"Динамо" програло Лігу чемпіонів набагато раніше" - Леонардо
Леонардо охоче спілкувався з пресою після перемоги ПСЖ над "Динамо" ФОТО: Gazeta.ua

Київське "Динамо" програло боротьбу за вихід з групи у перших матчах групового етапу Ліги чемпіонів. Про це після матчу киян з ПСЖ журналістам розповів спортивний директор парижан Леонардо.

Нагадаємо, "Динамо" вдома поступилося ПСЖ з рахунком 0:2. Дублем у воротах Максима Коваля розписався Есекіель Лавессі.

"Сьогоднішня перемога дуже важлива для нас і нашого турнірного становища. Зараз у нас вже є 12 очок. Не так багато команд досягли такого показника у цій Лізі чемпіонів. Ми можемо фінішувати на першому місці у своїй групі, якщо в останньому турі переможемо "Порту". Побачимо як складеться для нас ця гра. Ще раз підкреслю, що виграш у Києві багато для нас значить.

Якої я думки про київське "Динамо"? Команда програла свою путівку у плей-офф Ліги чемпіонів у стартових матчах групового етапу. Сьогодні господарі дуже добре виглядали. Так само як і в домашньому матчі проти "Порту". У киян молода команда, яка демонструє непоганий футбол. У першому таймі нам було дуже важко.

Чи вперше я в Україні? Ні (сміється), я друг Шевченка, тому я завжди тут. Bye-bye!" - попрощався Леонардо англійською з журналістами.

Додамо, що колишній наставник "Мілана" та "Інтера" надовго затримався у змішаній-зоні "Олімпійського". Леонардо терпляче і з посмішкою відповідав на численні питання присутніх журналістів.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" програло Лігу чемпіонів набагато раніше" - Леонардо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути