пʼятниця, 25 лютого 2011 13:55

"Динамо" повторило стамбульське побиття "Бешикташа"
21

Фото: Reuters

Перша домашня гра в 2011 році склалася для "Динамо" вдало. Здобувши серйозну гольову перевагу в Стамбулі, в матчі-відповіді підопічні Юрія Сьоміна, який, до речі, дебютував перед київською публікою, довели розпочату справу до завершення.

Вже на третій хвилині глядачі на трибунах стадіону "Динамо" аплодували Вукоєвичу, який з кількох метрів проштовхнув м'яча до воріт Речбера. На початку другої половини зустрічі вихід віч-на-віч із кіпером реалізував Ярмоленко, до розгромного рахунок довів Гусєв, а фінальну крапку в протистоянні команд поставив Шевченко.

"Динамо" вийшло до 1/8 фіналу Ліги Європи, де зустрінеться з "Манчестер Сіті".

Стартовий склад "Динамо" в порівнянні із зустріччю тижневої давнини зазнав мінімальних змін. Замість травмованого Михалика на поле вийшов Попов. У лінії захисту македонець посів звичне місце на лівому фланзі, а Алмейда склав пару в центрі Юссуфу.

Юрій Сьомін вірний тренерському кредо, визначивши для себе групу гравців основного складу, проводить ротації лише у вимушених випадках.

За змістом гри обидва тайми вийшли різними. Забивши м'яча вже на третій хвилині, динамівці аж до свистка на перерву віддали ініціативу туркам. Тактика контратак себе виправдала. Основою стали надійні редути в захисті, які раз по раз зупиняли технічних гравців "Бешикташа". У тих епізодах, де "орлам" вдавалося завдавати ударів по воротах, бездоганно грав Шовковський. Як і в першій зустрічі, капітан був одним із найкращих на полі.

У другому таймі "Динамо" намагалося більше володіти м'ячем, завершувати масовані атаки ударами по воротах. Додавши в русі, ухвалюючи нестандартні рішення, динамівці тричі змушували турок капітулювати. У результаті в матчі команда забила чотири м'ячі, троє авторів яких повторили свій успіх у Стамбулі. Для Вукоєвича стало доброю традицією в потрібний час у потрібному місці опинятися біля воріт суперника, забиваючи дебютні, такі важливі м'ячі.

Гра з "Бешикташем" показала як сильні якості команди Юрія Сьоміна, так і напрями, над якими потрібно працювати. Чудовим каталізатором можливостей киян стане наступний суперник у Лізі Європи – "Манчестер Сіті". Нині одна з найсильніших команд Англії має у своєму складі зірок світового рівня та не проти вже цього сезону досягти успіху на євроарені.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" повторило стамбульське побиття "Бешикташа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути