субота, 03 серпня 2019 10:05

"Динамо" потрібно закрити лідерів "Брюгге"

"Динамо" потрібно закрити лідерів "Брюгге"
Ганс Ванакер - лідер "Брюгге"

В другому турі чемпіонату Бельгії "Брюгге" розгромив свого суперника "Сент - Трюйден" з рахунком 6:0.

Майбутній суперник "Динамо" по кваліфікації Ліги чемпіонів показує на старті сезону, що команда перебуває в хороші ігровій формі. Якщо у першому турі команда Клемана мала певні проблеми з "Васланд-Беверен", але змогла переломити хід зустрічі та перемогти 3:1, то проти "Сент - Трюйдена" все було дуже просто та легко. Вже на старті матчу стало зрозуміло, що опорну не буде. При тому, що в другому таймі "Брюгге" відверто збавив швидкості.

"Брюгге" сильний своєю атакою. Команда намагається домінувати протягом всього матчу. Виокремлюється на полі атакувальний півзахисник Ванакер та форвард Окереке. Для успішної гри в першому матчі підопічним Хацкевича варто дуже уважно персонально зіграти саме проти цих гравців.

В другому таймі "Брюгге" збавив обороти. Рахунок вже був 4:0. Потрібно було думати про важливий матч вівторка кваліфікації Ліги чемпіонів. Перед "Динамо" підопічні Клемана провела легку прогулянку в чемпіонаті.

"Брюгге" провів легку прогулянку в чемпіонаті перед матчем з "Динамо"

Тренерському штабу "Динамо" варто готуватися до того, що у Бельгії "Брюгге" буде будувати власну гру через атаку. Звичайно, що дуже важливо відіграти уважно перші хвилини гри, щоб ні в якому разі не дати можливості господарям відчути впевненість у собі.

Багато в чому гра "Брюгге" залежить від лідерів команди в, атаці. Швидкий форвард Окереке може створити багато проблем в першу чергу Кадару, який ніколи не був швидким гравцем. Потрібно також нівелювати півзахисника Ванакера. Можливо, це краще за всіх міг зробити Кадірі, але у стартових матчах чемпіонату України він не грав.

В "Брюгге" все йде добре, коли вони грають у власну гру. Якщо не давати команді Клемана грати через свої сильні сторони - починаються проблеми. Це яскраво показав "Васланд-Беверен" в першій грі чемпіонату, коли грав дуже раціонально від оборони, швидко переходячи в контратаки.

Олександру Хацкевичу буде вкрай важливо нівелювати сильні сторони суперника в першій грі. Засушити гру в середині поля, подалі від воріт Бойка. При цьому не постійно тримати захист бельгійців в напрузі через швидкі контратаки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Брюгге" з Соболем у складі розтрощив "Сін Траден" – 6:0

"Динамо" свій матч у чемпіонаті України зіграє сьогодні проти ФК "Львів", початок гри о 19.30.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" потрібно закрити лідерів "Брюгге"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути