понеділок, 23 травня 2011 13:18

"Динамо" витратить на Кардосо і Караччіоло 24 млн євро

"Динамо" витратить на Кардосо і Караччіоло 24 млн євро

Київське "Динамо" готове заплатити 18 млн євро за парагвайського нападника португальської "Бенфіки" Оскара Кардосо, повідомляє A Bola.

Повідомляється, що рішення щодо переходу буде прийнято протягом тижня, але вже зараз всі діючі сторони переговорного процесу начебто не проти цього трансферу.

Раніше президент "Динамо" Ігор Суркіс заявляв, що манера гри парагвайця подобається наставнику команди Юрію Сьоміну, проте сам тренер спростував наявність контактів з португальцями з приводу цього футболіста.

Також "Динамо" пропонує за 29-річного нападника "Брешії" Андреа Караччіоло 6 мільйонів євро. Про це Sports.ru повідомило надійне джерело в керівництві українського клубу. Представник "Брешії" вже прибув до Києва на переговори. Зарплата самого футболіста може скласти до двох мільйонів євро на рік.

Караччіоло входить до числа найбільш фактурних футболістів серії А (зріст - 194 см), і за ним давно стежить Юрій Сьомін. Шанси на його придбання зросли у зв'язку з вильотом "Брешії" у нижчий дивізіон за підсумками сезону-10/11. Сам Караччіоло забив у 33 матчах цього чемпіонату 12 голів.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" витратить на Кардосо і Караччіоло 24 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути