понеділок, 30 листопада 2015 12:57

"Динамо" попросить УЄФА зробити покарання умовним

"Динамо" попросить УЄФА зробити покарання умовним
"Там не було расизму, була суто побутова ситуація" — Ігор Суркіс fcdynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" хоче уникнути покарання УЄФА у вигляді проведення двох єврокубкових матчів без глядачів. Президент клубу Ігор Суркіс заявив, що кияни будуть просити Європейський футбольний союз пом'якшити свій вердикт.

"Ми повинні змиритися, але намагатися пояснити, що в Україні футбол - це єдина віддушина, яка залишилася. І якщо ми вийдемо далі в Лізі чемпіонів, то грати в 1/8 без глядачів дуже важко, все-таки там команди топ-рівня. Тому будемо просити, щоб нам пішли назустріч і зробили, можливо, два матчі умовно", - сказав Суркіс у коментарі програмі "Профутбол".

Також президент "Динамо" підкреслив, що ті, хто почав бійку на трибунах, будуть знайдені:

"Ще раз хочу сказати: там не було расизму, була суто побутова ситуація. Знаю точно, що правоохоронні органи дуже серйозно займаються цим питанням, зараз підключилася СБУ... Ми претендуємо на фінал Ліги чемпіонів 2018 року. І якщо ми не виявимо цих людей, то я не бачу підстав в УЄФА цей фінал нам віддавати. Ми повинні знайти їх, показати УЄФА, що ми з цим боремося".

Нагадаємо, УЄФА покарав "Динамо" за побиття темношкірих уболівальників на матчі Ліги чемпіонів проти "Челсі". В перспективі УЄФА може зобов'язати киян провести ще один матч без глядачів у разі повторних порушень - випробувальний термін для "Динамо" становить три роки. Також київський клуб заплатить штраф у розмірі 100 тисяч євро. Раніше Суркіс заявив, що "Динамо" подасть апеляцію.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" попросить УЄФА зробити покарання умовним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути