четвер, 11 квітня 2013 09:58

"Динамо" подало апеляцію на дискваліфікацію "Олімпійського"

"Динамо" подало апеляцію на дискваліфікацію "Олімпійського"
Дату слухання Апеляційна інстанція УЄФА визначить пізніше ФОТО: ru.uefa.com

Київське "Динамо" подало апеляцію на рішення УЄФА про двоматчеву дискваліфікацію НСК "Олімпійський". Дані санкції застосовані до українського клубу у зв'язку з расистською поведінкою його вболівальників на матчі групи A Ліги чемпіонів з "Парі Сен-Жермен" у Києві 21 листопада 2012 року та на першому поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА у Києві проти "Бордо" 14 лютого 2013 року.

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, київське "Динамо" вже склало та подало апеляцію на дане рішення футбольного Союзу. Дату слухання по цій справі Апеляційна інстанція УЄФА визначить пізніше.

Повідомляється, що попередньо покарання поширюється на наступний офіційний матч "Динамо" під егідою УЄФА, тоді як дискваліфікація на другу зустріч носить умовний характер з випробувальним терміном у три роки.

Нагадаємо, напередодні столичний клуб офіційно повідомив українську футбольну громадськість про дискваліфікацію стадіону на два найближчі єврокубкові матчі.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" подало апеляцію на дискваліфікацію "Олімпійського"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути