пʼятниця, 20 вересня 2019 12:36

"Динамо" перебудувало гру всередині поля, що принесло результат у грі проти "Мальме"

"Динамо" перебудувало гру всередині поля, що принесло результат у грі проти "Мальме"
Сергій Сидорчук провів сильний матч проти "Мальме"

Київське "Динамо" у першому турі Лізі Європи перемогло вдома "Мальме" 1:0. Вирішальний гол на 84 хвилині забив Віталій Буяльський. Таким чином, команда Олексія Михайличенка змогла перервати безвиграшну серію, яка вже складала 6 матчів.

За наповненням та побудовою гри проти "Мальме" "динамівці" провели кращий матч за час роботи Михайличенка на чолі команди. У другому таймі кияни мали відразу декілька моментів біля воріт суперника, при цьому шведи тільки наприкінці гри осмисленню змогли підійти до воріт Бойка.

Таке перетворення стало можливим завдяки перебудові гри команди всередині поля. Якщо в перших матчах Михайличенко вимагав пресингу та будував гру з одним опорником та двома гравцями вище, то зараз перейшов на два гравці в опорній зоні. Це дозволило команди більше тримати м'яч, комбінувати, уникати провалів за швидкомго переходу суперника з оборони в атаку та підстраховувати флангових захисників, які підключаються до атаки. У грі "Динамо" побільшало компактності, осмислених дій. Атака не збивалася на банальні навіси, а намагалася діяти нестандартно. Гравці розуміють таку побудову гри набагато краще, ніж нововведення.

Михайличенко повернувся до старої побудиви гри всередині поля

Якщо вже Михайличенко хоче міняти гру, то має це робити взимку, коли матиме 2 місяці на підготовку. Зараз "Динамо" потірібно давати результат. Тому експеременти не особливо бажані.

Поки не кращим чином вдається проявити себе новачку команди форварду Жерсону Родрігесу. Він виконує великий об'єм роботи, але опиняється спиною до воріт суперника. Жерсону краще вдається підігрувати партнерам, діяти з глибини, ніж бути вістрям атаки. Така гра форварда з Люксембургу може дати шанси Солю проявити себе в наступних матчах.

Гра "Динамо" викликала стриманий оптимізм. Але це тільки один матч, за яким не варто робити висновків. У грі проти "Мальме" емоцій було більше, ніж футболу. Наступні ігри покажуть, наскільки "Динамо" подолало кризу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" змогло дотиснути "Мальме"

Наступний матч "Динамо" проведе у рамках чемпіонату України проти "Ворскли" 22 вересня.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" перебудувало гру всередині поля, що принесло результат у грі проти "Мальме"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути