Ексклюзиви
неділя, 12 липня 2020 21:41

"Динамо" не змогло перемогти "Олександрію" у скандальному матчі

"Динамо" не змогло перемогти "Олександрію" у скандальному матчі
Беньямін Вербич записав на свій рахунок дубль. Фото: ФК "Динамо" Київ

У 30 турі УПЛ "Динамо" не змогло в гостях переграти "Олександрію" -2:2. Що потрібно знати про матч?

Олексій Михайличенко залишив лідерів на лавці запасних. Віктор Циганков та Беньямін Вербич почали матч на лавці запасних. Порівняно із фіналу Кубка в складі "Динамо" з'явилося 5 нових гравців.

"Динамо" провалило стартовий відрізок. В перші 20-25 хвилин господарі поля робили на полі все що тільки хотіли. Насамперед, підопічні Володимира Шарана домінували в середині поля. Господарі строювали моменти біля воріт Дениса Бойка та повели в рахунку завдяки пенальті.

Перевернути гру "Динамо" допомогли заміни. Вихід Микити Бурди заспокоїв гру в захисті. Господарі фактично більше нічого не змогли створити після цього біля воріт Бойка. Беньямін Вербич та Віктор Циганков посилили акту. Словенець став героєм матчу записавши на свій рахунок дубль.

Віталій Романов призначив два пенальті у ворота Бойка

Динамівська молодь провалила матч. Олександр Сирота привіз пенальті. Георгій Цітаїшвілі та Назар Русин виглядали не ефективно в атаці. Хоч якогось креативу від Миколи Шапаренка там і не дочекалися.

Віталій Романов призначив два пенальті у ворота Бойка. Спочатку арбітр матчу побачив фол Олександра Сироти, а за 2 хвилин до завершення матчу ще раз вказав на точку після фолу Артема Шабанова. В обох випадках головний суддя матчу був впевнений у своїх рішеннях та навіть не дивися VAR.

"Динамо" зарано повірило у перемогу. В другому таймі кияни збільшили темп, почили тиснути на ворота Юрія Паньківа. Після двох забитих м'ячів підопічні Михайличенка дозволили "Олександрії" перехопити ініціативу та наближатися до воріт Бойка, що призвело до епізоду із пенальті.

Жодна із команд не награла на перемогу. "Олександрія" краще провела першу частину першого тайму В "Динамо" вдалим вийшла кінцівка першої половини гри та другий тайм. Жодна із команд не показала нічого особливого, створивши не так багато біля воріт суперника, використавши власні сильні трони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Десна" та "Шахтар" влаштували гольову перестрілку у Чернігові

Після нічиї "Динамо" піднялося на 2 місце та на 2 очки відстає від "Зорі", яка йде другою. Наступний матч команди зіграють між собою 15 липня на НСК "Олімпійському".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не змогло перемогти "Олександрію" у скандальному матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути