Ексклюзиви
четвер, 17 березня 2011 22:56

"Динамо" не вистачило Мілевського та Кравця" - Сьомін

"Динамо" не вистачило Мілевського та Кравця" - Сьомін

Сьогодні, 17 березня, у матчі-відповіді 1 / 8 фіналу Ліги Європи київське "Динамо" поступилося на виїзді англійському "Манчестер Сіті" - 0:1, але за сумою двох матчів (2:0, 0:1) вийшло в 1 / 4 фіналу турніру.

Юрій Сьомін, головний тренер "Динамо": "Багато що в цьому матчі пояснювалося тим, що ми грали проти команди, яка володіє футболістами найвищого рівня. Навіть після вилучення наші суперники збільшили обсяг роботи. Нас же в чомусь не вистачило. У тому числі, нам не вистачило Мілевського, Кравця ... Обойма гравців була дуже обмеженою.

У першому таймі у нас в цілому нічого не вдавалося попереду, і ми змушені були зробити певні перестановки, щоб перейти на модель гри, яку ми використовували в попередніх матчах.

Я згоден, що у нас не було попереду агресії. Точніше сказати, нам не вистачало ходів, які б призводили до загострень. Думаю, що сьогодні ми зіграли слабше, ніж у попередніх матчах прлей-офф Ліги Європи. Але, тим не менш, треба привітати нашу команду: пройти "Манчестер Сіті" дорогого коштує".

Роберто Манчіні, головний тренер "Манчестер Сіті": "Незважаючи на те, що "Манчестер Сіті" вибув з боротьби, я задоволений сьогоднішньою грою. У нас було багато моментів і ми виглядали на полі дуже добре. А якби не було вилучення Балотеллі, ми, напевно, змогли б забити ще м'ячі".

Жеребкування наступних стадій єврокубків - 1 / 4 і 1 / 2 фіналу Ліги чемпіонів і Ліги Європи, відбудеться в цю п'ятницю в Ньоні: о 13.00 за київським часом ЛЧ, о 14.00 - ЛЄ, пише "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не вистачило Мілевського та Кравця" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути