четвер, 17 листопада 2011 11:09

"Динамо" має намір розлучитися з Аді і Ескобаром

"Динамо" має намір розлучитися з Аді і Ескобаром

Колумбійський форвард Андрес Ескобар (на фото) і нігерієць Фанендо Аді найближчим часом можуть залишити київське "Динамо". Про це заявив головний тренер команди Юрій Сьомін.

"Якщо говорити про Ескобара, то його купували не як гравця основного складу. Зараз по ньому необхідно приймати рішення - залишати в команді або віддавати в оренду.

Аді поки тренується разом з нами, але, судячи з усього, таки поїде до Сімферополя. Тут потрібно враховувати, що Фанендо є типовим центрфорвардом, наконечником атак", - каже наставник.

Альтернатива останньому в "Динамо" є, вважає Сьомін.

"На цій позиції у нас є Ідейе, який грає постійно, зараз одужав і також претендує на місце у складі Кравець. Ми повинні давати йому грати, оскільки це вихованець клубу і повинен прогресувати. Також, при необхідності, на цій позиції можуть зіграти Шевченко і Мілевський", - підкреслив Юрій Павлович.

"Аді - молодий талановитий хлопець, але йому потрібна ігрова практика. Вважаю, його перехід буде правильним рішенням - як для нього, так і для нас", - зазначив головний тренер команди.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" має намір розлучитися з Аді і Ескобаром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути