Ексклюзиви
субота, 13 липня 2013 15:57

"Динамо" і захисник "Ювентуса" майже домовилися

"Динамо" і захисник "Ювентуса" майже домовилися
Фредерік Соренсен минулий сезон провів у "Болоньї" ФОТО: forzajuve.ru

Переговори між італійською "Болоньєю" і київським "Динамо" щодо переходу в український клуб данського захисника Фредеріка Соренсена близькі до успішного завершення.

Як повідомляє calcionews24, сторони зуміли домовитися по основних позиціях цього можливого трансферу. При цьому, вдалося отримати згоду на перехід Соренсена і з боку туринського "Ювентуса", який володіє частиною трансферних прав на цього футболіста.

За даними джерела, очікується, що вже в найближчі дні угода між "Болоньєю" і "Динамо" буде укладена. Причому, Соренсен виступатиме у складі киян не на правах оренди, а підпише повноцінний контракт.

21-річний гравець перейшов до "Юве" в 2010 році, але за два роки не зміг завоювати місця в складі і був відправлений в оренду. Соренсен у минулому сезоні провів за "Болонью" 25 ігор в серії А і забив один гол. Трансферна вартість захисника збірної Данії складає близько 4,5 мільйонів євро.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і захисник "Ювентуса" майже домовилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути