Ексклюзиви
середа, 26 серпня 2020 21:01

"Динамо грало як "Темп" з Шепетівки" - Грачов

"Динамо грало як "Темп" з Шепетівки" - Грачов
Віктор Грачов упевнений, що "Динамо" не має права так грати. Фото Уніан

Екс-футболіст донецького "Шахтаря" Віктор Грачов вважає несправедливою поразку свого клубу в матчі за суперкубок проти київського "Динамо" – 1:3.

– Ніколи не бачив, щоби "Шахтар" по грі так загнав "Динамо" за терикон, – каже Віктор Олександрович. – У донеччан виходило все окрім одного – відправити м'яч за лінію воріт. Кияни виглядали напрочуд слабкими. Якщо ситуація не зміниться, то прогнозую, що "Шахтар" може виграти всі матчі проти "Динамо" в чемпіонаті. Бо в такому стилі, як кияни перемогли вчора, можна виграти лише раз на рік. Далі все стане на свої місця. "Шахтар" об'єктивно сильніший і суб'єктивні фактори не можуть довго впливати на результати цього протистояння.

Динамівці завдали півтора удари по воротах і забили три м'ячі. Такий талан довго тривати не може. Футбол – несправедлива річ. Тут не завжди перемагає кращий і сильніший.

"Шахтар" об'єктивно сильніший і суб'єктивні фактори не можуть довго впливати на результати цього протистояння

Знову не вразив голкіпер. Пройшло кілька днів від матчу з "Інтером", а Андрій П'ятов знову привіз собі гол. Маю на увазі м'яч Родрігеша. Та й під час третього голу він не керував захистом, розгубився.

Кияни розчарували. В такому стилі проти "Шахтаря" грав ще "Темп", Шепетівка в 1994 році. Пам'ятаю, що за весь матч шепетівці лише раз вийшли в контратаку. Але ж перед нами не Шепетівка, а команда з багатою футбольною історією.

І останнє, що я помітив. "Динамо" дуже хотіло виграти. Набагато сильніше від "Шахтаря". Можна сприймати це по-різному, пояснювати причини, але факт залишається фактом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" обіграє "Динамо" – 3:1 – Грачов

Київське "Динамо" втретє поспіль перемагає "Шахтар" в матчах за Суперкубок.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо грало як "Темп" з Шепетівки" - Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути