Ексклюзиви
субота, 07 травня 2011 18:14

"Динамо" гарантувало собі Лігу чемпіонів у матчі з "Карпатами"

"Динамо" гарантувало собі Лігу чемпіонів у матчі з "Карпатами"

У центральному матчі 28-го туру чемпіонату України у Прем'єр-лізі "Динамо" на виїзді перемогло "Карпати" - 2:1.

"Карпати" і "Динамо" в день Львова подарували глядачам, які заповнили трибуни стадіону "Україна", справжній спектакль. Обидві команди, які вже фактично вирішили всі свої завдання на сезон, могли забути про результат і показати красиву гру. І це їм вдалося. Протягом усіх 90 хвилин обидві команди грали на атаку і створили безліч гольових моментів.

Вже на 13-й хвилині поєдинку гості могли вийти вперед, проте Шевченко, після виходу сам на сам з Богатіновим, потрапив у штангу. Другий небезпечний момент біля воріт "Карпат" став результативним - Гусєв відгукнувся на передачу з флангу Даніло Сілви і головою пробив у кут воріт.

Львів'яни також не відсиджувалися - у середині першої 45-хвилинки міг забивати Батіста, а перед самим свистком на перерву після класної комбінації господарів Ощипко не потрапив у ворота.

На початку другої половини гри кияни свою перевагу подвоїли. Гусєв записав на свій рахунок гольовий пас, а Вукоєвич скористався помилкою Богатінова - 0:2. "Карпати" такий хід поєдинку не влаштовував і вони великими силами пішли вперед. Додали потужності господарям і гравці, які вийшли на заміну.

Саме після удару одного з них - Кополовця - м'яч залетів у ворота, по дорозі зачепивши Ощипка. Шовковський був безсилий. Останні хвилини пройшли в атаках "Карпат", але зрівняти рахунок комнада Кононова не змогла.

Перемога у Львові гарантувала команді Сьоміна участь у Лізі чемпіонів у наступному сезоні.

Чемпіонат України.

Прем'єр-ліга.

28-й тур.

"Карпати" - "Динамо" - 1:2 (0:1)

Голи: Ощипко, 75 - Гусєв, 32, Вукоєвич, 73

"Карпати": Богатінов, Ощипко, Балажиц, Борха, Петрівський, Ткачук, Голодюк, Худоб'як, Кожанов (Кополовець, 72), Кочиш (Гурулі, 86), Батіста (Лукас, 57)

"Динамо": Шовковський, Даніло Сілва, Бетао, Юссуф, Попов, Вукоєвич, Єрьоменко, Зозуля (Гармаш, 72), Гусєв, Шевченко (Кравець, 62), Мілевський.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" гарантувало собі Лігу чемпіонів у матчі з "Карпатами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути