неділя, 20 серпня 2017 21:58

"Динамо" експериментальним складом не зазнало проблем зі "Сталлю"

"Динамо" експериментальним складом не зазнало проблем зі "Сталлю"
Артем Кравець двічі забив "Сталі". Фото: facebook.com

"Динамо" в 6-му турі УПЛ без проблем обіграло "Сталь" з Кам'янського. Зустріч на НСК "Олімпійський" завершилася з рахунком 4:1.

Олександр Хацкевич виставив на поєдинок зі "сталеварами" експериментальний склад, давши відпочити багатьом основним гравцям. Поза заявкою на гру вперше в сезоні опинився лідер атак біло-синіх Андрій Ярмоленко. При цьому дебютним поєдинок став для голкіпера Георгія Бущана і захисника Йосипа Піваріча.

Весь матч на вістрі атаки відіграв тандем форвардів-тезок Артем Бесєдін - Артем Кравець. Перший вже на 2-й хвилині відкрив рахунок, а другий по ходу зустрічі відзначився дублем - на 26-й і 65-й хвилинах. Ще один м'яч у складі "Динамо" на рахунку Домагоя Віди. В гостей гол престижу забив у другому таймі Кузик.

Перемога над "Сталлю" дозволила динамівцям повернутися на перше місце в турнірній таблиці.

Динамо "-" Сталь "- 4:1

Голи: 1:0 - 2 Бесєдін, 2:0 - 26 Кравець, 3: 0 - 41 Віда, 3: 1 - 54 Кузик, 4:1 - 65 Кравець.

"Динамо" - Бущан, Кендзьора, Хачеріді, Віда, Піваріч (Миколенко, 8), Циганков, Шепелев, Сидорчук (Буяльський, 46), Гусєв (Гонсалес, 67), Бесєдін, Кравець.

"Сталь" - Пеньков, Мицик, Данієлян, Грачов, Павлюк, Малакян, Малакян (Костенко, 77), Мисик, Месхі, Задерака (Хоцяновський, 63), Кузик.

Попередження: Мисик (42), Малакян (55).

Крім київського, ще три матчі 6-го туру відбулися в цей день. Зустріч "Карпат" і "Олександрії" завершилася нульовою нічиєю, а "Ворскла" вдома мінімально обіграла "Маріуполь", 1:0. У ще одному поєдинку, який пройшов у Кропивницькому, "Зірка" здобула непросту перемогу над учасником групового турніру Ліги Європи, луганською "Зорею" з рахунком 2:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Динамо" зіграло з "Марітіму" "суху" нічию на в'язкому полі

"Динамо" в найближчий четвер зіграє в Києві матч-відповідь раунду плей-оф кваліфікації Ліги Європи проти португальського "Марітіму". Початок о 19:45. Перша зустріч цих команд завершилася внічию, 0:0. Команда-переможець за сумою двох ігор отримає путівку до групового раунду турніру.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" експериментальним складом не зазнало проблем зі "Сталлю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути