середа, 11 березня 2020 22:24

"Динамо" дотиснуло "Олександрію" в чвертьфіналі Кубка

"Динамо" дотиснуло "Олександрію" в чвертьфіналі Кубка
Віктор Циганков забив переможний м'яч

Київське "Динамо" перемогло "Олександрію" в чвертьфіналі Кубка України з рахунком – 1:0. Автором переможного м'яча став Віктор Циганков.

Після першого тайму ніхто не сподівався на прорив киян. Гра була рівною й нудною. Команди грали без воріт. Моментів, фактично, створено не було. "Олександрію" такий перебіг влаштовував і вони вийшли на другу половину гри, ніби продовжуючи першу.

Однак змінилося "Динамо". Киян навіть не спинило вилучення Кадірі. Команда побігла в атаку, почала боротися за кожен м'яч і включила швидкість. Гол був питанням часу.

Усі розмови команди Шарана про суддівські помилки в матчі тижневої давнини в Олександрії виявилися звичайним блефом

Гостям пощастило, що під час красивого голу Русина, у положення поза грою забіг Вербич. Інакше до додаткового часу справа могла не дійти. Назарій взагалі діяв у кращих традиціях настирних форвардів "Динамо" – боровся за кожен м'яч, несподівано розвертався і бив при найменшій нагоді. Різниця із іспанцем Солем, який грав у першому таймі була справді вражаючою.

Усі розмови команди Шарана про суддівські помилки в суботньому матчі в Олександрії виявилися звичайним блефом. Гості 65 хвилин грали в чисельній більшості, і лише в останні 5 хвилин додаткового часу змогли перевести гру на половину поля киян. Перший удар в площину воріт "Динамо" гості завдали лише на 97 хвилині.

Кияни явно ожили, але не всі. Автор переможного м'яча Віктор Циганков вийшов на додатковий час і відразу зіпсував кілька атак. Циганков не встигав за маневрами партнерів, але в потрібний момент виявився в потрібному місці й забив у стилі, в якому забивав свій перший м'яч у ворота збірної Сербії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Динамо" немає передумов для покращення результатів – Ващук

Окрім "Динамо" до півфіналу Кубка вийшли "Минай" та "Маріуполь". Останній півфіналіст визначиться завтра в матчі "Десни" й "Ворскли".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" дотиснуло "Олександрію" в чвертьфіналі Кубка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути