Ексклюзиви
субота, 04 липня 2020 22:11

"Динамо" безвольно програло "Шахтарю"

"Динамо" безвольно програло "Шахтарю"
Найбільші проблеми "Динамо" були в центрі оборони

"Динамо" очікувано програло "Шахтарю" четвертий поєдинок у сезоні. Цього разу підопічні Каштру торжествували з рахунком – 3:2.

Рахунок не відображає очевидної переваги гірників. Коли в першому таймі вони забили двічі, могли претендувати на пенальті й остаточно вирішити долю матчу. Однак "Динамо" зуміло за 20 хвилин другого тайму зрівняти рахунок. Про перелом у грі говорити не доводиться: дитячих помилок припустився молодий голкіпер "Шахтаря" Трубін.

Обидві команди грали далеко не в бойових складах. У киян не було центральних захисників, а Кадірі з Сиротою грали, як заманеться. Усі три м'ячі гірників були забиті із центральної зони. Однак звинувачувати їх язик не повертається. Часом перевага "Шахтаря" була настільки вражаючою, що згадалося старе бразильське прислів'я: ви нам заб'єте скільки зможете, а ми вам – скільки захочемо.

Попри оманливий рахунок, настільки кволого "Динамо" давно не доводилося бачити

Попри оманливий рахунок, настільки кволого "Динамо" давно не доводилося бачити. У киян було нуль ударів у площину в першому таймі. На бідного Русина шкода було дивитися. Каргбо, який вийшов на заміну в другій половині гри, зіграв так, ніби продовжував матч із "Десною". Тільки забити у власні ворота цього разу не вдалося.

Чудову гру провів Коноплянка. Євгену вдався фірмовий гол ударом по діагоналі. Коноплянка явно розігрався під кінець чемпіонату й цілком може пробитися до основного складу, коли розпочнуться ігри Ліги Європи.

Гірникам треба подумати про дублера для П'ятова. Якщо Андрій, не дай Боже травмується, більш серйозна команда не дасть гірникам так легко переломити хід гри, як це було сьогодні з киянами. А Трубін, схоже, своє ще не пропустив. Особливого мандражу в юного голкіпера не було, але дві результативні помилки в такій грі – це занадто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михайличенко поступиться місцем іноземному тренеру

"Динамо" вперше в історії програло "Шахтарю" усі 4 поєдинки чемпіонату.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" безвольно програло "Шахтарю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути