середа, 22 серпня 2018 23:59

"Динамо" бездарно поступилося в Амстердамі

"Динамо" бездарно поступилося в Амстердамі
"Динамо" було бите в Амстердамі

Київське "Динамо поступилося амстердамському "Аяксу" в четвертому раунді плей-офф Ліги чемпіонів з рахунком – 1:3.

Аргументів киян виявилося замало проти середняка європейського футболу. Розхвалена оборона "Динамо" почала валитися ще на 2 хвилині гри. Швидкі атаки й переміщення гравців голландського клубу стали повною несподіванкою для киян. Показовим був третій м'яч "Аякса". Де гуляв Микита Бурда, коли Тадіч упритул розстрілював ворота Бойка, залишилося загадкою.

Гірше свого звичного середнього рівня зіграв форвард Артем Бесєдін. Він міг вивести сам на сам партнера за рахунку 1:2, натомість вирішив зіграти індивідуально. Контратака й третій гол у ворота українського клубу.

Розхвалена оборона "Динамо" почала валитися ще на 2 хвилині гри

Олександр Хацкевич сам обмежив себе квартетом центральних півзахисників – Буяльський, Гармаш, Шепелєв і Сидорчук. Хлопці продемонстрували повну нездатність зіграти креативно, поборотися за м'яч, продемонструвати швидкість при переході з оборони в атаку. На що було потрачено трансферне літо – загадка. Саме брак технічних гравців "Динамо" спричинив до поразки в першому матчі.

Треба визнати, що надії на відродження "Динамо" вкотре виявилися обманом. Нинішні кияни – колектив нижче середнього європейського рівня. Поки в нас немає ані тренера рівня Лобановського, ані талановитого президента. Регрес триває і підстав сподіватися на диво – ніяких. Диво, що голландці не забили четвертий і п'ятий м'ячі.

З такою грою динамівцям нічого робити в Лізі чемпіонів. Треба сподіватися, що якимс ь дивом вдасться обійти в чемпіонаті "Шахтар". Пробитися крізь сито відбірного турніру – нездійсненна мрія.

У перерві матчу режисери показали матч трирічної давнини, коли в Амстердамі грав "Дніпро". Ані гравця рівня Коноплянки, ані тренера рівня Маркевича в "Динамо" і близько немає.

Аякс
Онана – Мізрауї, Де Лігт (к), Блінд, Тальяфіко – ван де Беєк, Шоне, Де Йонг – Зієш, Хунтелар, Тадіч


Динамо
Бойко – Кенджьора, Кадар, Бурда, Піваріч – Сидорчук (к) (Че-Че, 77), Буяльський, Гармаш (Шепелєв, 46 – Циганков, Бєсєдін, Вербіч
Голи : Ван де Бек 2, Кенджьора 16, Зієш 35, Тадіч 43
Попередження: Хунтелар, Кенджьора, Гармаш

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шанси є, треба думати більше про атаку - Хацкевич

Гра-відповідь відбудеться в Києві 28 серпня

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" бездарно поступилося в Амстердамі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути