Ексклюзиви
понеділок, 26 квітня 2010 15:24

Динамівці зустрілися з постраждалими від вибуху на ЧАЕС

Динамівці зустрілися з постраждалими від вибуху на ЧАЕС

У день 24-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС "Динамо" традиційно організувало зустріч з дітьми та їх батьками, які постраждали в результаті трагедії.

Протягом 16 років ФК "Динамо" (Київ) надає допомогу благодійним організаціям "Родина" і "Квіти Поліну", і нинішня зустріч, як і всі попередні, пройшла в сімейній атмосфері в конференц-залі стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Керівництво "Динамо" представляв віце-президент клубу Вадим Костюченко. Вадим Костянтинович передав дітям напуття слова від президента клубу Ігоря Суркіса, який, на жаль, за станом здоров"я не зміг бути присутній на заході. Заодно всі присутні були запрошені на найближчий матч проти "Закарпаття", який відбудеться 1 травня на клубному стадіоні імені Валерія Лобановського.

Приїхали поспілкуватися з дітьми і гравці "Динамо": капітан команди Артем Мілевський, Олександр Шовковський і Андрій Несмачний. Кожен з футболістів знайшов теплі слова підтримки на адресу присутніх дітей, а апогеєм заходу стало вручення пам"ятних подарунків. Також кожен бажаючий міг отримати автограф і сфотографуватися з динамівцями.

За матеріалами fcdynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Динамівці зустрілися з постраждалими від вибуху на ЧАЕС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути