пʼятниця, 21 листопада 2008 18:10

Динамівці подарували Тото Кутуньо футболку Мілевського

В п"ятницю ввечері в Києві відбудеться концерт всесвітньо відомого італійського композитора і співака Тото Кутуньо. Він приїхав до Києва всього на один день, але за цей час встиг багато що зробити. Зокрема, вдень відбулася зустріч Кутуньо з тренером "Динамо" по фізпідготовці Вінченцо Пінколіні.

Співака добре знає агент Пінколіні, а зараз тренер динамівця зміг познайомитися з артистом особисто. На зустріч Тото прийшов помітно шкутильгаючи, спираючись на тростину. Виявилось, що він пошкодив ногу під час гри у футбол з сином. Але концерту це не перешкодить, завірив співак. Під час виступу він забуде про це пошкодження.

Вінченцо Пінколіні з помічником Дмитром Головко подарували Кутуньо футболку динамівця з автографами футболістів. На зворотному боці красувалося прізвище Артема Мілевського, найпопулярнішого футболіста нинішнього складу "Динамо" в Італії.

Футбольний тренер і музикант знайшли багато загальних тим для розмови, адже в Італії футбол і музика неподільні.

- Я вболіваю за "Мілан", адже народився в цьому місті, - зізнався Тото Кутуньо. - Але також чудово відношуся і до команд з Східної Європи. Іноді навіть дивлюся матчі за участю "Динамо" по телевізору. Можливо, якось вдасться відвідати матч на стадіоні. Що стосується їжі, з української кухні майже нічого не вдалося спробувати. У готелі прекрасний італійський кухар, який готує дуже смачну їжу.

Ще Кутуньо відзначив красу українських дівчат: "Вони прекрасні до головного болю", - признався співак.

- Нічого дивовижного в тому, що співак такої величини зустрічається з футболістом або тренером, - пояснив після зустрічі Вінченцо Пінколіні. - Річ у тому, що в Італії футбол займає дуже важливе місце. До нас повинен був приєднатися Резо Чохонелідзе, але, на жаль, він зараз в Італії. "Динамо" і "Мілан" - це одна сім"я.

Прощаючись, Тото Кутуньо на листку паперу передав футболістам і уболівальникам "Динамо" музичний привіт.


Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Динамівці подарували Тото Кутуньо футболку Мілевського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути