пʼятниця, 25 вересня 2009 09:31

Дім захисника "Евертона" грабували, поки він дивився футбол

Дім захисника "Евертона" грабували, поки він дивився футбол

Злочинці пограбували будинок захисника клубу англійської прем"єр-ліги "Евертон" і національної збірної Англії Філа Ягелки (Phil Jagielka). Про це 24 вересня повідомило агентство AFP.

Пограбування будинку, розташованого в місті Кнатсфорд, на північному заході Англії, відбулося в середу, 23 вересня. 27-річний Ягелка, який відновлюється після травми, дивився по телевізору матч своєї команди проти "Халл Сіті" в Кубку англійської ліги, коли в будинок увірвалися троє озброєних холодною зброєю грабіжників.

Злочинці винесли з будинку ювелірні прикраси, а також вкрали автомобіль Ягелки. У яку суму був оцінений збиток від пограбування, не уточнюється. Автомобіль Ягелки, відзначили в поліції, незабаром вдалося знайти: грабіжники кинули машину поблизу від будинку футболіста. Сам Ягелка в результаті озброєного нападу не постраждав.

Нагадаємо, напад на Ягелку став вже третьою подібною подією в Англії. Так, раніше в різний час жертвами злочинців ставали півзахисник "Блекберна" Вінс Грелла (Vince Grella), нападаючий "Тоттенхема" Роббі Кін, а також капітан "Ліверпуля" Стівен Джеррард.

Крім того, в серпні було здійснено напад на футболіста лондонського "Вест Хема" Калума Девенпорта (Calum Davenport). В результаті нападу 26-річний захисник отримав декілька ножових поранень і був госпіталізований у важкому стані.

Відзначимо також, що за "Евертон", гравцем якого є пограбований Ягелка, виступає російський півзахисник Дініяр Білялетдінов, який перейшов в клуб з Ліверпуля влітку цього року. У матчі "Евертона" з "Халл Сіті" (4:0), за яким спостерігав Ягелка у момент пограбування, росіянин провів на полі 84 хвилини і віддав дві гольові передачі.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Дім захисника "Евертона" грабували, поки він дивився футбол ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути