субота, 18 серпня 2012 14:58

Дикань допоміг "Спартаку" перемогти "Рубін"

Дикань допоміг "Спартаку" перемогти "Рубін"
Андрій Дикань ФОТО: fratria.ru

У рамках стартового матчу п'ятого туру російської Прем'єр-Ліги на стадіоні "Лужники" в Москві відбувся матч "Спартак" - "Рубін".

Початок матчу залишився за "Спартаком", так підопічним Емері вдалася небезпечна атака, але Білялетдінов неточно прострілив у карний майданчик гостей. Спартаківці заволоділи перевагою і могли відкрити рахунок в результаті гострого моменту біля воріт гостей, але захисники "Рубіна" встигли накрити удар Веллітона.

Перший небезпечний момент гостям вдалося створити на 32-й хвилині, однак Рондон не зміг реалізувати момент. Венесуельцеві ніхто не заважав забити, але відмінно зіграв голкіпер збірної України Андрій Дикань.

Через кілька хвилин підопічні Бердиєва отримали право на пенальті. Каріорка сфолив на Касаєві і арбітр Ніколаєв вказав на точку. Пенальті реалізував Натхо, відкривши рахунок у цьому матчі.

Відігратися червоно-білі змогли ближче до кінця гри. Комбаров виконав навіс з кутового і новачок "Спартака" Ромуло головою переправив м'яч у сітку воріт Рижикова. Надалі господарі перехопили ініціативу і заробили пенальті. У неоднозначному моменті Ансальді сфолив на Веллітоні. Удар з точки впевнено реалізував Комбаров.

Надалі гості могли зрівняти рахунок, але один раз "Спартак" виручила поперечина, а потім феноменальну реакцію продемонстрував Дикань.

"Спартак" після розгрому у Санкт-Петербурзі здобув вольову перемогу, набрав 12 очок і наздогнав "Зеніт".

Чемпіонат Росії

Прем'єр-Ліга.

5-й тур

Спартак (Москва) - Рубін (Казань) - 2:1

Голи: Натхо, 36 (0:1, пен); Ромуло, 73 (1:1); Комбаров, 84 (2:1, пен).

Попередження: Веллітон, 80 - Рондон, 46; Кузьмін, 80.

Зараз ви читаєте новину «Дикань допоміг "Спартаку" перемогти "Рубін"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути