Ексклюзиви
пʼятниця, 29 травня 2009 17:54

Діакате засумував за Сьоміним

Діакате засумував за Сьоміним
Захисник київського "Динамо" Папе Діакате розповів про те, як проходить період відновлення після травми, яку він отримав на початку року, а також поскаржився на те, що в команді змінився головний тренер.

"Пройшло тільки два місяці і десять днів після операції, а я себе вже почуваю себе набагато краще. Зазвичай реабілітація після таких травм триває не менше чотирьох місяців. Я ж розраховую почати працювати з командою вже через місяць-півтора. Приєднаюся до партнерів на зборі в Австрії. Це дуже добре для мене – потрібно повертати минулі сили та фізичні кондиції.

Можу сказати, що "Динамо" виросло в порівнянні з минулим сезоном. Крім того, за цей рік ми багато що зробили, в чому, перш за все, заслуга нашого головного тренера. Хотів би сказати Юрію Павловичу, який повертається до Москви, що я був щасливий працювати з ним, для мене це було задоволенням. Звичайно, не хочеться, щоб він йшов, але я всього лише гравець, а не посадовець, у якого могли б запитати думку з приводу відставки тренера.

Я знаю, що Газзаєв – хороший російський фахівець, з великим досвідом. Думаю, вся команда виграє від роботи з ним", – говорить Діакате.

ФК "Динамо", sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Діакате засумував за Сьоміним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути